Οι μπότες που θα προσφέρουν το απόλυτο στιλ στις χειμερινές σου εμφανίσεις

Στη συλλογή της Högl για τον Χειμώνα 2023 θα βρεις σχέδια που συνδυάζουν υψηλή αισθητική, πολυτέλεια, άνεση και βιωσιμότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το χειμερινό ντύσιμο έχει ένα βασικό πρωταγωνιστή στα παπούτσια, τις μπότες. Κανένα άλλο ζευγάρι δεν μπορεί να αντικαταστήσει την άνεση, τη ζεστασιά και το ασυναγώνιστο στιλ που προσφέρουν στις χειμερινές εμφανίσεις οι μπότες. Είτε ως ankle boots (μποτάκια) είτε μέχρι το γόνατο, ακόμα και πάνω απ' αυτό, το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι το απόλυτο must- have για την εποχή. Όταν μάλιστα αυτό συνδυάζει υψηλής αισθητικής σχεδιασμό, πολυτέλεια και άριστη ποιότητα, ασυναγώνιστη άνεση και χαρακτηριστικά που προωθούν τη βιωσιμότητα, τότε ασφαλώς μιλάμε για τις μπότες που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Η συλλογή της Högl Fall/Winter 2022- 23 είναι αυτή στην οποία θα βρεις τις μπότες που κάθε σύγχρονη fashionista θέλει να φοράει.

Η συλλογή της Högl για τη νέα σεζόν

Οι συναρπαστικές σιλουέτες και οι κομψές μονοχρωμίες, οι άριστα σχεδιασμένες λεπτομέρειες και το δομικό "παιχνίδι", η αξεπέραστη πολυτέλεια που συναντάμε στα σχέδια της νέας συλλογής Högl ανεβάζουν επίπεδο το στιλ, την άνεση και τη βιωσιμότητα.

Κατασκευασμένες από πιστοποιημένο δέρμα και βιώσιμη επένδυση από μικροϊνες, οι μπότες της συλλογής χαρακτηρίζονται από εμφάνιση υψηλής ποιότητας. Με έμπνευση από τις πασαρέλες, το σχέδιο τους, με τη φουτουριστική σόλα και το ιδανικό μείγμα υλικών κατασκευής, ανήκει σε εκείνα που έχουν επικρατήσει στις τάσεις της μόδας, και έχουν λατρέψει οι fashion lovers. Το απαλό, αστραφτερό δέρμα σε συνδυασμό με το ελαστικό υλικό προσφέρουν, εξάλλου, μία υπέροχη αλλαγή στο κλασικό σχέδιο, με τη νέα αυτή αναβαθμισμένη εκδοχή να βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για το επόμενο, αγαπημένο σχέδιο που θα γίνει "classic".

Δείτε περισσότερα στο yupiii.gr