Follow us

Με αέρα Hollywood | Οι πρωταγωνίστριες του Emily in Paris με glam εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας

Η παγκόσμια πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του "Emily in Paris" πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι. Τι φόρεσαν οι πρωταγωνίστριες.

Emily in Paris | Όλες οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της παγκόσμιας πρεμιέρας στο Παρίσι Courtesy of Netflix

Την παγκόσμια πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του "Emily in Paris" διοργάνωσε το Netflix και φυσικά επέλεξε το Παρίσι για να στρώσει το κόκκινο χαλί, στο οποίο περπάτησαν το καστ, τα μέλη της παραγωγής και οι υπόλοιποι καλεσμένοι. Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο των Ηλυσίων Πεδίων και η λαμπερή βραδιά δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από μία πρεμιέρα του Hollywood. Οι εμφανίσεις, βεβαίως, του καστ, με επικεφαλής την Lily Collins, αλλά και τις άλλες αγαπημένες πρωταγωνίστριες της σειράς Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat και Kate Walsh, ήταν ασφαλώς εναρμονισμένες με το glam που επέβαλλε η περίσταση.

Τα glam looks που επέλεξαν οι πρωταγωνίστριες

Όλα τα φλας της βραδιάς ήταν ασφαλώς στραμμένα στις κυρίες της σειράς, οι οποίες, εξάλλου, με τη συνδρομή της στιλίστριας - ενδυματολόγου του "Emily in Paris", Patricia Fields, έχουν γίνει πηγή έμπνευσης για το στιλ που έχουν υιοθετήσει οι ρόλοι τους στη σειρά. Τι επέλεξαν, λοιπόν, να φορέσουν για τη λαμπερή βραδιά της πρεμιέρας και ποιους οίκους εμπιστεύτηκαν;

H πρωταγωνίστρια Lily Collins, η "Emily" της σειράς, εμφανίστηκε με μία μάξι δημιουργία με cut-outs σε nude απόχρωση από τον οίκο Saint Laurent - και τι ποιο parisian απ' αυτή την επιλογή που συνδυάζει γαλλική φινέτσα και sexiness. To δε hair style της με αφέλειες ολοκλήρωσε άριστα το parisian chic look της.

Με αέρα Hollywood | Οι πρωταγωνίστριες του Emily in Paris με glam εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας

Η Ashley Park, που ερμηνεύει την κολλητή φίλη της "Emily", τη "Mindy", φόρεσε ένα μάξι φόρεμα κεντημένο με χρυσές πούλιες και ασορτί overcoat από τη resort συλλογή 2023 του οίκου Valentino και χρυσά κοσμήματα BVLGARI.

Ashley Park

Η Philippine Leroy-Beaulieu, το αφεντικό της "Emily" στο Παρίσι, η "Sylvie", επιβεβαίωσε τη στιλιστική υπεροχή των Γαλλίδων επιλέγοντας για το κόκκινο χαλί το διαχρονικό μαύρο φόρεμα. Συγκεκριμένα, επέλεγε τη σύγχρονη εκδοχή του από τη Fall 2022 συλλογή της Sportmax και ολοκλήρωσε μ' ένα ζευγάρι λεοπάρ μπότες Alexandre Vauthier και κοσμήματα Boucheron.

Philippine Leroy-Beaulieu

Η έτερη Γαλλίδα ηθοποιός της σειράς, Camille Razat, που ερμηνεύει την "άσπονδη" φίλη της "Emily", την "Camille", εμφανίστηκε μ' ένα σύνολο σε nude απόχρωση και φτερά στο παντελόνι από τη συλλογή του οίκου Valentino, ενώ ολοκλήρωσε το look με κοσμήματα Chopard.

Camille Razat

Τέλος, η Kate Walsh, που παίζει τη "Madeline" την Αμερικανίδα προϊσταμένη της "Emily", έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με Stephane Rolland βραδινή δημιουργία σε γκρι αποχρώσεις και ολοκλήρωσε με κοσμήματα BVLGARI.

Kate Walsh

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ