Πώς η H&M σε βοηθά να κάνεις τις X-mas αγορές σου πιο εύκολα από ποτέ

Αγόρασε τα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σου -και για εσένα- από την H&M και πλήρωσε τα σε τρεις δόσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Λαμπάκια στους δρόμους, στολίδια σε καταστήματα και σπίτια, λάμψη και μία ευχάριστη διάθεση που έχει την ικανότητα να σε κάνει αμέσως να χαμογελάσεις. Ακριβώς αυτοί είναι κάποιοι από τους λόγους που μας κάνουν να αγαπάμε τόσο πολύ την περίοδο των Χριστουγέννων. Όσο περισσότερο πλησιάζει μάλιστα η ομορφότερη εποχή του χρόνου τόσο περισσότερο ξεκινάμε να ασχολούμαστε με τα δώρα που θα προσφέρουμε στους αγαπημένους μας. Το πνεύμα των Χριστουγέννων άλλωστε είναι άμεσα συνδεδεμένο με την αξία της προσφοράς. Φέτος μάλιστα, εάν θέλεις να αποφύγεις το άγχος της τελευταίας στιγμής, σίγουρα αξίζει να κάνεις το shopping εγκαίρως και ακολουθώντας μία πιο budget friendly τακτική. Πολύτιμη βοήθεια για την επίτευξη του εν λόγω στόχου είναι η νέα εφαρμογή της H&M που έχει φτάσει την ιδανική στιγμή για να κάνει τη ζωή σου -και όλων μας- πιο εύκολη.

Η H&M λοιπόν, το brand που αγαπούν οι λάτρεις της μόδας, πρόκειται να σε βοηθήσει να αγοράσεις όλα τα δώρα που επιθυμείς είτε πρόκειται για τις γυναίκες, τους άνδρες και τα παιδιά της ζωής σου, επιλέγοντας ρούχα και αξεσουάρ που χαρακτηρίζονται από την τέλεια αναλογία αισθητικής με ποιότητα και το πιο σημαντικό δεν θα σε θέσουν εκτός budget. Τι χρειάζεται να κάνεις; Αρχικά, να επισκεφτείς το ηλεκτρονικό κατάστημα της H&M ή να κατεβάσεις στο κινητό σου το app του brand. Εκεί, πρόκειται να βρεις σε αυτό έναν Holiday Gift Guide με προτάσεις δώρων.

Λίγο πριν ξεκινήσεις να επιλέγεις τα δώρα για τους αγαπημένους σου, αξίζει σίγουρα να αφιερώσεις ελάχιστα λεπτά ώστε να δημιουργήσεις τον δικό σου λογαριασμό στην H&M. Να γίνεις δηλαδή μέλος του brand, αφού αυτό πρόκειται να σου προσφέρει στη συνέχεια μία τεράστια ευκολία. Φυσικά, τόσο το e-shop όσο και το app είναι πολύ φιλικό προς τον χρήστη και δεν πρόκειται να δυσκολευτείς καθόλου να επιλέξεις τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους σου.

Στη συνέχεια, αφού έχεις επιλέξει όλα τα δώρα για τους αγαπημένους σου και κατευθυνθείς στο καλάθι αγορών ώστε να ολοκληρώσεις τις αγορές σου, σε περιμένει μία έκπληξη. Η H&M σού προσφέρει τη δυνατότητα να πληρώσεις σε τρεις άτοκες δόσεις, ακόμα και με τη χρεωστική σου.

Πώς ακριβώς λειτουργεί αυτή τη υπηρεσία;

1. Δημιουργείς το καλάθι με τα προϊόντα που επιθυμείς να αποκτήσεις.

2. Όταν είσαι έτοιμη να πληρώσεις, επιλέγει ως τρόπο πληρωμής επιλέγεις το H&M x Klarna.

3. Συμπληρώνεις τα στοιχεία που σου ζητά ο ιστότοπος.

Και τι πετυχαίνεις με αυτό;

1. Αποκτάς όλα όσα επιθυμείς να αγοράσεις, πληρώνοντας σε τρεις δόσεις.

2. Οι δόσεις χωρίζονται ισόποσα και είναι άτοκες.

3. Η κάθε πληρωμή λαμβάνεται αυτόματα από την κάρτα σου.

4. Η πρώτη δόση λαμβάνεται αμέσως μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία σου και αυτή φύγει από την αποθήκη της H&M. Οι άλλες δύο πληρωμές αφαιρούνται από την κάρτα σου κάθε 30 ημέρες μετά από την πρώτη πληρωμή.

Πώς μπορείς να διαχειριστείς τις αγορές σου;

Φυσικά, η H&M σού προσφέρει τη δυνατότητα να διαχειριστείς τις πληρωμές σου, ακόμα κι αφού έχεις πραγματοποιήσει την αγορά σου μέσω της εφαρμογής. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να πατήσεις την επιλογή "Πληρωμές H&M x Klarna" και να επιλέξεις τον τρόπο πληρωμής που σε εξυπηρετεί καλύτερα. Τι σημαίνει αυτό;

1. Μπορείς να εξοφλήσεις αμέσως το ποσό χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις για την επόμενη δόση.

2. Σε περίπτωση που επιθυμείς να επιστρέψεις το προϊόν, μπορείς να πραγματοποιήσεις αναφορά για την επιστροφή και η πληρωμή θα τεθεί σε αναμονή έως να διεκπεραιωθεί η επιστροφή.

3. Μπορείς επίσης να αναβάλεις την πληρωμή για λίγο αργότερα.

*Extra Tip: Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζεις είναι πως για να κάνεις τις αγορές σου με τον τρόπο "H&M x Klarna” υπάρχει ελάχιστη αγορά ύψους 35 ευρώ.

Αρκετά εντυπωσιακό, πρακτικό και χρήσιμο, σωστά; Οι χριστουγεννιάτικες αγορές σου δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολες και budget friendly. Μάθε περισσότερα για τον τρόπο πληρωμής "H&M x Klarna" εδώ.