Follow us

Πώς θα ντυθείς αυτή την εβδομάδα | Ο στιλιστικός οδηγός για τις εορταστικές ημέρες

Πώς θα κάνεις πιο εορταστικό το ντύσιμό σου σύμφωνα με τις fashionistas.

Πώς θα ντυθείς αυτή την εβδομάδα | Ο στιλιστικός οδηγός για τις εορταστικές ημέρες Splash/Ideal Images

Είναι δύσκολο να μην σε συνεπάρει το εορταστικό κλίμα της εποχής, αφού όλη η πόλη ντύνεται με τα γιορτινά της. Εμείς, ωστόσο, δεν θα μιλήσουμε για τις Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις αλλά για το πως θα φέρεις την glam αισθητική των εορτών στο καθημερινό ντύσιμό σου και φυσικά στις εξόδους μετά το πέρας της δουλειάς. Συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικές από τις πιο κομψές εμφανίσεις αυτής της περιόδου, που θα σου προσφέρουν την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση για να δημιουργήσεις all day glam looks. Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τα αξεσουάρ, τα fashion pieces και τις αποχρώσεις που θα δώσουν την χαρούμενη χριστουγεννιάτικη διάθεση στο καθημερινό styling σου.

Style Inspo - Xmas Edition | Πώς θα κάνεις πιο γιορτινό το ντύσιμό σου

Φόρεσε το μαύρο μακρύ παλτό σου, που θα δώσει στιλ και επιβλητικότητα σε κάθε σου look, από το πρωί έως το βράδυ.

Οι φούστες επιβάλλονται, όπως επίσης και τα κομψά platform heels για all day looks κατάλληλα για κάθε περίσταση μέσα στην ημέρα.

Πρόσθεσε δερμάτινα κομμάτια στις καθημερινές εμφανίσεις σου. Πέρα από το γεγονός πως αποτελούν μεγάλη τάση της σεζόν, θα δώσουν και μία πιο glam αισθητική στο look σου.

Μία σατινέ φούστα ή ένα φόρεμα συνδυασμένο με ένα oversized πουλόβερ θα γίνει ο go - to στιλιστικός συνδυασμός αυτές τις εβδομάδες που χρειάζεσαι περισσότερη λάμψη ακόμα και στο γραφείο.

Οι μικρές πινελιές χρώματος, όπως η παρακάτω κόκκινη τσάντα, είναι αρκετές για να δώσουν ένα πιο γιορτινό look στις casual chic εμφανίσεις της εβδομάδες. Φρόντισε να είναι κόκκινες, στο χρώμα των Χριστουγέννων.

Και μετά από τις πρωινές προτάσεις σειρά έχουν και οι βραδινές. Τα εορταστικά looks έχουν ανάγκη από παγιέτα και glam λεπτομέρειες, όπως τα παρακάτω πέδιλα.

Η διαφάνεια είναι η λεπτομέρεια, που θα δώσει περισσότερο στιλ στο βραδινό σου look. Επίλεξε κομμάτια όπως το παρακάτω, που διαφέρει από τις κλασικές επιλογές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ