Follow us

Τα καλύτερα Xmas Gifts με κομμάτια από τη συλλογή Tommy Hilfiger

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς για τα φετινά δώρα στη Tommy Hilfiger.

Τα καλύτερα Xmas Gifts με κομμάτια από τη συλλογή Tommy Hilfiger Courtesy of Tommy Hilfiger

Όλοι και όλες μας βρισκόμαστε σε εορταστική διάθεση και τα Χριστούγεννα είναι μία ανάσα μακριά. Αυτό σημαίνει σίγουρα ένα πράγμα: Πρέπει να βρούμε τα κατάλληλα δώρα για τα αγαπημένα πρόσωπα της ζωής μας, όπως επίσης και για τους εαυτούς μας. Οι εορτές έχουν συνδεθεί με αυτή τη γλυκιά κίνηση και κάθε χρόνο τις εβδομάδες λίγο πριν τη γιορτή των Χριστουγέννων τρέχουμε πυρετωδώς για να κάνουμε την καλύτερη επιλογή. Φέτος, όμως, θα αποβάλουμε το άγχος και την κούραση του Xmas shopping, καθώς βρήκαμε τον ιδανικό προορισμό για τα φετινά δώρα. Ο λόγος για την Tommy Hilfiger, το brand που έχει κάτι για κάθε μέλος της οικογένειας αλλά για τους φίλους μας. Άλλωστε, οι εορτές χρειάζονται στιλ και οι γυναικείες, ανδρικές και παιδικές συλλογές της Tommy Hilfiger πληρούν τις προϋποθέσεις.

Gift Guide | Ο απόλυτος οδηγός αγοράς για τα φετινά δώρα από τη Tommy Hilfiger

Θα ξεκινήσουμε από τα must-have της γυναικείας collection, διότι ανάμεσα στα κομμάτια της Tommy Hilfiger θα βρεις σίγουρα κάτι για κάθε στιλ και περίσταση. Ξεχωρίζουν τα αξεσουάρ αλλά και τα ρούχα με το νέο ''TH Monogram'', που έκανε φέτος το ντεμπούτο του στo runway σηματοδοτώντας μία νέα εποχή για το brand. Πρόκειται για κομμάτια που υιοθετούν την hot τάση της Logomania και ντύνουν τα staples της χειμερινής γκαρνταρόμπας με το πιο chic graphic look. Εμείς λατρέψαμε τα πλεκτά, τα two piece αλλά και τα αξεσουάρ, όπως το matching πουκάμισο και κολάν, τη ζεστή nude πλεκτή ζακέτα, το cropped τζάκετ για day-to-night εμφανίσεις, τα μποτάκια - κάλτσα με τη πολυτελή αισθητική και τη διαχρονική τσάντα σε λευκό χρώμα που θα κρατήσεις από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο.

Τα καλύτερα Xmas Gifts με κομμάτια από τη συλλογή Tommy Hilfiger

Η Tommy Hilfiger σχεδίασε μία συλλογή που ανανεώνει τον δημοφιλή preppy χαρακτήρα της με μοντέρνα στοιχεία και street style vibe, κάτι που τα κάνει τα πιο on trend δώρα για τον καθένα. Για τους άντρες στη ζωή σου ιδανικά θα ήταν τα υπέροχα hoodies της Tommy Hilfiger, που συνδυάζουν το edginess με τα γοητευτικά preppy prints, όπως και τα cool και stylish πανωφόρια που δεν θα αποχωρίζονται σε καμία έξοδο τους. Το TH Monogram κάνει update στην ανδρική γκαρνταρόμπα και δίνει αβίαστη κομψότητα στα looks.

Courtesy of Tommy Hilfiger
Courtesy of Tommy Hilfiger

Βέβαια, ακόμα και για τους μικρούς μας φίλους έχει προνοήσει το αμερικάνικο brand. Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα χαριτωμένα φορέματα με prints, τα unisex αξεσουάρ και τα υπέροχα outerwears; Φυσικά κανένας και είμαστε σίγουρες πως τα παιδιά θα ευχαριστηθούν να τα φορούν.

Courtesy of Tommy Hilfiger

Βρες παρακάτω όλα τα κομμάτια του gift guide της Tommy Hilfiger, που θα σου λύσουν τα χέρια φέτος τις εορτές.

*H νέα συλλογή Tommy Hilfiger F/W’ 22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger, στο tommy.com και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Εβαζέ φόρεμα με ριγέ ζώνη, Tommy Hilfiger

Unisex τσάντα χιαστί με καρό μοτίβο, Tommy Hilfiger

Πουκάμισο από βισκόζη σε κανονική γραμμή με σχέδιο, Tommy Hilfiger

Sport μακρύ κολάν, Tommy Hilfiger

Φουσκωτές μπότες χιονιού με κορδόνι, Tommy Hilfiger

Πόλο ριγέ πουλόβερ, Tommy Hilfiger

Παλτό με διπλή σειρά κουμπιών, Tommy Hilfiger

Παλτό με άνετη εφαρμογή και σχέδιο, Tommy Hilfiger

Ζακέτα με άνετη εφαρμογή και σχέδιο, Tommy Hilfiger

Δερμάτινη τσάντα χιαστί με μονόγραμμα push lock, Tommy Hilfiger

Πλεκτό φόρεμα ζιβάγκο με signature λογότυπο, Tommy Hilfiger

Μποτάκια κάλτσα με διακοσμητική αλυσίδα και μονόγραμμα, Tommy Hilfiger

Φουσκωτό τζάκετ με μονόγραμμα TH, Tommy Hilfiger

Hoody με σχέδιο, Tommy Hilfiger

Bomber τζάκετ με κουκούλα σε αντίθεση, Tommy Hilfiger

Unisex σακίδιο πλάτης, Tommy Hilfiger

Πουλόβερ με σχέδιο tartan, Tommy Hilfiger

Εβαζέ φλοράλ φόρεμα, Tommy Hilfiger

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ