Follow us

Οι μπότες ιππασίας επέστρεψαν στις τάσεις και εμείς ανακαλύψαμε τις πιο κομψές

Ο οδηγός αγοράς με τις πιο κομψές μπότες ιππασίας.

Οι μπότες ιππασίας επέστρεψαν στις τάσεις και εμείς ανακαλύψαμε τις πιο κομψές Splash News / Ideal Images

Μία από τις μεγάλες τάσεις της σεζόν είναι το equistrian style, η αισθητική δηλαδή που ντύνει τους αναβάτες των αλόγων. Αυτό το look φέτος ξεχωρίζει ανάμεσα στα trends φέρνοντας στο επίκεντρο της μόδας διαχρονικά κομμάτια, όπως οι μπότες ιππασίας, που θα φορέσουμε και εμείς φέτος.

Γιατί χρειάζεσαι ένα ζευγάρι μποτών ιππασίας στην γκαρνταρόμπα σου;

Σίγουρα είναι αρκετή η επιρροή των fashionistas για να μας παρακινήσουν στην αγορά ενός κομψού σχεδίου μποτών ιππασίας. Ωστόσο, δεν αποτελούν μοναχά μία hot τάση της σεζόν. Οι μπότες ιππασίας είναι ένα διαχρονικό σχέδιο που αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Έχουν ταυτιστεί με την αριστοκρατία, ενώ αποπνέουν κομψότητα και δυναμισμό. Οι μπότες ιππασίας δίνουν το παρών στις πιο σοφιστικέ γκαρνταρόμπες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε να τις φορούν οι πιο καλοντυμένες royals, όπως η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton. Οι fashionistas τις έχουν εντάξει στην καθημερινότητά τους, έχοντας αντικαταστήσει τις μπότες με το ψηλό τακούνι. Το γεγονός πως είναι σχεδόν φλατ δίνοντας τους απαραίτητους πόντους ύψους τις κάνουν την πιο stylish και άνετη πρόταση για day looks, όπως επίσης και για βραδινές εμφανίσεις φορεμένες με φορέματα και φούστες με μήκος που τελειώνει λίγο πριν ή στο ύψος του γόνατου.

Οι μπότες ιππασίας θα σε συνοδεύσουν και στις εκδρομές σου, τόσο τις χειμερινές όσο και τις ανοιξιάτικες. Θα σε κρατήσουν ζεστή προσφέροντας στιλ στα athleisure looks σου. Plus, είναι ιδανικές για τις δραστηριότητες των διακοπών αυτή τη σεζόν αν δεν επιθυμείς να φορέσεις chunky σχέδια. Με λίγα λόγια, είναι ένα must have και για αυτό αναζητήσαμε τις πιο κομψές.

Παρακάτω, λοιπόν, θα ανακαλύψεις τον απόλυτο shopping guide με τις μπότες ιππασίας που θα φοράς κάθε χρόνο. Από δερμάτινα looks σε κλασικές διχρωμίες και με μεταλλικές λεπτομέρειες, συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα πιο όμορφα σχέδια που θα κάνουν πέρα τις ψηλοτάκουνες μπότες σου.

Μπότες ιππασίας, Kalogirou

Μπότες ιππασίας, Haralas

Μπότες με διχρωμία, Tsakiris Mallas

Μπότες ιππασίας, Envie Shoes

Μπότες ιππασίας, Zara

Μπότες ιππασίας, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ