Follow us

Το κόκκινο φόρεμα από τη Zara που θα φορούσε μία fashionista τα Χριστούγεννα

Το κόκκινο φόρεμα από τη Zara που θα σε ρωτούν όλοι από που το έχεις αγοράσει.

Το κόκκινο φόρεμα από τη Zara που θα φορούσε μία fashionista τα Χριστούγεννα Splash News / Ideal Image

Υπάρχουν κάποια κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Ένα από αυτά είναι το κόκκινο φόρεμα, το οποίο είναι η επιτομή της θηλυκότητας, του δυναμισμού και του sexiness. Μέσα στον χρόνο, το κόκκινο φόρεμα έχει πρωταγωνιστήσει συχνά στην έβδομη τέχνη με χαρακτηριστικά παραδείγματα το στράπλες κόκκινο φόρεμα της Audrey Hepburn στην ταινία του 1957 "Funny Face”, το off shoulder φόρεμα της Julia Roberts στο "Pretty Woman”, το κατακόκκινο φόρεμα της Marilyn Monroe στην ταινία του 1954 "Gentlemen Prefer Blondes”, η σαγηνευτική Nicole Kidman στο "Moulin Rouge" και η Brigitte Bardot στην ταινία "Le Parisienne”.

Το κόκκινο φόρεμα είναι βασικό στοιχείο της pop κουλτούρας, το οποίο όμως έχει και μία πολύ σταθερή πορεία στον κόσμο της μόδας. Ο δημιουργός στον οποίο οφείλουμε την αναγνώρισή του είναι ο Valentino Garavani. Ο σχεδιαστής ήταν ακόμα μαθητευόμενος όταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά την όπερα της Βαρκελώνης και ένιωσε πως μαγεύεται από μία γυναίκα που φορούσε ένα κατακόκκινο, βελούδινο φόρεμα. Αργότερα, ο Valentino Garavani θα δηλώνει πως "ήταν σαν μία ηρωίδα που ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος”. Από τότε, το κόκκινο φόρεμα, στις διαφορετικές εκδοχές του, έχει μία σταθερή θέση σε κάθε νέα συλλογή του.

Ο λόγος που το κόκκινο φόρεμα επανέρχεται στην επικαιρότητα αυτή την περίοδο είναι πως είναι το one piece που συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστά του festive style. Είναι κομψό, άκρως θηλυκό και πολύ εορταστικό. Συνεπώς, εάν αναρωτιέσαι τι θα φορέσεις στα χριστουγεννιάτικα parties, το ρεβεγιόν ή την Πρωτοχρονιά, ένα κόκκινο φόρεμα είναι σίγουρα μία must επιλογή. Από όλες τις προτάσεις που μπορούμε να σου κάνουμε, εμείς ξεχωρίσαμε ένα midi φόρεμα με halter neck σε κατακόκκινη απόχρωση από τη νέα συλλογή της Zara, το οποίο είναι πολύ θηλυκό και sexy. Πώς μπορείς να το φορέσεις; Η πιο safe επιλογή είναι να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες ή μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Εναλλακτικά μπορείς να προτιμήσεις ένα ζευγάρι party shoes, δηλαδή γόβες ή πέδιλα διακοσμημένα με στρας ή glitter.

Το must have κόκκινο φόρεμα για τα Χριστούγεννα

Το κόκκινο φόρεμα από τη Zara που θα φορούσε μία fashionista τα Χριστούγεννα
Φόρεμα halter Zara

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ