Follow us

Achrys | Το νέο value for money ελληνικό brand που πρέπει να γνωρίζεις

To Achrys λειτουργεί σαν ένας σύγχρονος οίκος μόδας και εδώ θα βρείς την προσιτή πολυτέλεια και την σύγχρονη κομψότητα που αναζητάς

MissBloom TEAM
Το νέο value for money ελληνικό brand που πρέπει να γνωρίζεις Courtesy of Achrys

Κάθε νέα άφιξη στον χώρο της μόδας, και μάλιστα, της Ελληνικής, μας γεμίζει χαρά. Χαρά γιατί είναι μια ένδειξη ευημερίας και ανάπτυξης του χώρου, αλλά και χαρά γιατί πληθαίνουν οι επιλογές μας. Όταν, μάλιστα, αυτό το brand μας φέρνει ενώπιον επιλογών που συνδυάζουν σύγχρονη κομψότητα και προσιτή πολυτέλεια, είναι ακριβώς εδώ που νιώθουμε ότι πρέπει να βρισκόμαστε. Το νέο ελληνικό brand Achrys είναι η νέα value for money προσθήκη στη λίστα μας με τα αγαπημένα clothing stores και εμείς αναζητήσαμε ήδη τα ιδανικά κομμάτια σε μπλούζες, πανωφόρια, φορέματα, παντελόνια, φούστες που θα φορέσουμε αυτόν τον χειμώνα- και τις γιορτές.

Achrys | Το νέο value for money ελληνικό brand που πρέπει να γνωρίζεις

Ανακάλυψε τα φορέματα της συλλογής Αchrys εδώ.

Ας γνωρίσουμε την Achrys

H φιλοσοφία της Achrys βασίζεται στη δημιουργία μοντέρνων σχεδίων σε ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία ξεπερνούν τις εποχές και τις τάσεις. Η δημιουργική ομάδα της ελληνικής εταιρείας εφοδιάζει τις συλλογές με κομμάτια που ανταποκρίνονται σ' αυτή τη φιλοσοφία και το brand λειτουργεί σαν ένας σύγχρονος οίκος μόδας που προσφέρει value for money πολυτελείς συλλογές ασυναγώνιστης κομψότητας.

Φιλοδοξία της Achrys είναι να δημιουργήσει ένα μοναδικό σχεδιαστικό λεξιλόγιο και να αποκτήσει ένα πιστό κοινό πελατών με υψηλές απαιτήσεις σε σχέση με τη μόδα και το στιλ, την ποιότητα και το προσιτό κόστος.

Μια συλλογή με το βλέμμα στραμμένο στη νέα γενιά και το μέλλον

Achrys

Ανακάλυψε τις μπλούζες της συλλογής Αchrys εδώ και τις φούστες εδώ.

Η συλλογή ρούχων της Achrys χαρακτηρίζεται από ομορφιά, στιλ, εξαιρετική ποιότητα, σύγχρονη κομψότητα και διαχρονική φινέτσα. Και απευθύνεται σε όλους όσοι επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια μοντέρνα γκαρνταρόμπα που θα αποπνέει αισθησιασμό, δυναμισμό και πολυτέλεια. Στην Achrys, οι συλλογές είναι σε μία διαρκή εξέλιξη, με το βλέμμα στραμμένο στις ανάγκες της νέας γενιάς, με τη δημιουργία σέξι και ανατρεπτικών προϊόντων που εξυπηρετούν αυτές τις ανάγκες, όπως και την επιθυμία για βιωσιμότητα και προστασία του περιβάλλοντος.

Τα περισσότερα προϊόντα της συλλογής κατασκευάζονται από υλικά είτε ανακυκλωμένα είτε αναγεννημένα είτε με τεχνικές που έχουν στόχο την όσο το δυνατό λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και φυσικών πόρων ενώ δεν προκαλούν ρύπους και κατάλοιπα στο περιβάλλον. Ενδεικτικά, περιλαμβάνει ενδύματα από αναγεννημένο βαμβάκι με βιοποικιλότητα που "ενθαρρύνει τη φύση", αλλά και προϊόντα από φυτικά υλικά, ψεύτικο δέρμα και κρύσταλλα στρας που δημιουργούνται χωρίς ζωικές κόλλες και διαλύτες.

Achrys

Ανακάλυψε τα φορέματα της συλλογής Αchrys εδώ.

Κομμάτια που ξεχωρίσαμε με την πρώτη ματιά

Μια αναζήτηση στο ηλεκτρονικό clothing store της Achrys και πολύ γρήγορα θα καταλάβεις ότι εδώ θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι όχι μόνο για να ανανεώσεις τη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου, αλλά για να ντυθείς τις γιορτές και να κάνεις υπέροχα δώρα.

Achrys

Ανακάλυψε τις μπλούζες της συλλογής Αchrys εδώ και τα παντελόνια εδώ.

Κρουαζέ μπλούζες ιδανικές για τις βραδινές εξόδους στις γιορτές- κι όχι μόνο, πλεκτές τουνίκ και crop πουλόβερ που γίνονται τέλεια δώρα, ζακέτες με κρόσσια για μοντέρνο στιλ, αμάνικα φορέματα από vegan δέρμα για εναλλακτικά εορταστικά looks και ένα μοναδικό animal print μάξι φόρεμα που θα δώσει τη δυνατότητα να κάνεις statement, είναι ανάμεσα στις δικές μας προτάσεις. Στη λίστα μας από την Achrys προσθέσαμε ακόμη ένα δετό παλτό από κασμίρι και μαλλί, μία μίνι φούστα pied de coq για ένα updated look με διαχρονικό χαρακτήρα και μία μάξι πλισέ animal print φούστα την οποία θα φοράμε για πάντα!

*Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες επιλογές στο Achrys.com

Δες τη gallery με τις κομψές επιλογές από την Achrys

Αμάνικο φόρεμα τουνίκ από vegan δέρμα, Achrys.

Μίντι φούστα πλισέ σε άνιμαλ πριντ, Achrys.

Μίνι φούστα pied de coq, Achrys.

Δετό παλτό από κασμίρι και μαλλί, Achrys.

Πλεκτή ζακέτα με κρόσσια, Achrys.

Μπλούζα κρουαζέ με γιακά μάο, Achrys.

Μάξι άνισο ημιδιαφανές φόρεμα σε animal print, Achrys.

Crop πουλόβερ V με πλέξη δίχτυ, Achrys.

Μάλλινη τουνίκ με γυριστό γιακά, Achrys.

Πουκάμισο με πλισέ μανίκια, Achrys.

Crop πουλόβερ με κρόσια και φαρδύ γυριστό γιακά, Achrys.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ