Follow us

Η Gwen Stefani με την πιο stylish ολόσωμη φόρμα Έλληνα σχεδιαστή

Η Gwen Stefani φόρεσε μία glamorous δημιουργία, που έφερε ελληνική υπογραφή.

Η Gwen Stefani με την πιο stylish ολόσωμη φόρμα Έλληνα σχεδιαστή Instagram @gwenstefani

Μία από τις πιο επιδραστικές φιγούρες των 00s όσον αφορά τη μόδα και τις τάσεις της είναι αδιαμφισβήτητα η Gwen Stefani. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια δεν έχει ταλέντο μόνο στη μουσική και το τραγούδι, αλλά και στο στιλ. Η Gwen Stefani είχε ένα από τα πιο ''φρέσκα'' looks, που καθόρισαν τη σχέση της μουσικής βιομηχανίας με εκείνη της μόδας, ενώνοντας δύο τέχνες που πλέον αλληλοσυμπληρώνονται. Η Gwen Stefani είχε ένα edgy glam look, το οποίο σήμερα συνεχίζει να εξελίσσει με τις εμφανίσεις της και ειδικά εκείνες επί σκηνής.

Σήμερα, η τραγουδίστρια μας απασχολεί με την νέα της στιλιστική επιλογή, η οποία φέρει ελληνική υπογραφή. Η Gwen Stefani έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης της σε διάσημο Έλληνα σχεδιαστή για το look της στον τελικό του αμερικάνικου τηλεοπτικού διαγωνισμού ''The Voice'' και εντυπωσίασε.

Το look της Gwen Stefani από Έλληνα σχεδιαστή που έβαλε φωτιά στον τηλεοπτικό φακό

Ο λόγος για το ''κρυστάλλινο'' look της Gwen Stefani, που σχεδίασε για εκείνη ο Βρεττός Βρεττάκος. Η glamorous εμφάνιση της αποτελείται από το κρυστάλλινο baseball τζάκετ, που είναι διακοσμημένο με χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski σε μοτίβο 3D με τέσσερα διαφορετικά μεγέθη κρυστάλλων. Μάλιστα, η όψη του τζάκετ θύμιζε δέρμα φιδιού. Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η ολόσωμη φόρμα, που ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία με matching κρυστάλλινα γάντια και over the knee μπότες. Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 1.000.000 εκατομμύριο κρύσταλλα για την εμφάνιση αυτή, ενώ χρειάσθηκε ένας μήνας προετοιμασίας.

Η Gwen Stefani με την πιο stylish ολόσωμη φόρμα Έλληνα σχεδιαστή

Το look της Gwen Stefani από τον Βρεττό Βρεττάκο θεωρείται ένα από τα πιο ακριβά looks, που έχουν παρουσιαστεί στα μεγαλύτερα shows παγκοσμίως.

Gwen Stefani

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ