Follow us

Η Josephine επιλέγει τα ιδανικά χριστουγεννιάτικα δώρα από την Pink Woman

Ανακάλυψε τα πιο stylish fashion items της Pink Woman για τις γιορτές.

Η Josephine επιλέγει τα ιδανικά χριστουγεννιάτικα δώρα από την Pink Woman Courtesy of Pink Woman

Η λίστα με τις εορταστικές υποχρεώσεις ολοένα και μεγαλώνει κάθε πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα, όπως επίσης και η λίστα των δώρων που θα κάνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Φέτος, όμως, δεν θα δαπανήσουμε περισσότερο χρόνο από όσο χρειάζεται στην αναζήτηση των ιδανικών δώρων, αφού ένας είναι ο προορισμός για αυτά, η Pink Woman. Το γνωστό fashion brand συνεργάζεται με την αναγνωρισμένη τραγουδίστρια Josephine και επιλέγουν τα φετινά δώρα από τη συλλογή της Pink Woman. Τα fashion items έχουν την πιο glam αισθητική που χρειάζεται το ντύσιμο των ημερών, έτσι ώστε να δώσει λάμψη και δυναμισμό σε κάθε έξοδο των Χριστουγέννων. Μάλιστα, στις επιλογές της Josephine σίγουρα θα βρεις και το ιδανικό δώρο για τον εαυτό σου, καθώς έχει επιλέξει τα must-haves του βραδινού look.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις την πιο stylish λίστα δώρων από την Josephine και την Pink Woman.

Η Josephine έφτιαξε την πιο glam λίστα δώρων από τη βραδινή συλλογή της Pink Woman

H λίστα με τα stylish δώρα από την Pink Woman ξεκινάει με λάμψη και σέξι διάθεση. Η Josephine δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης της στο μίνι μπλε φόρεμα, που τραβάει τα βλέμματα με την παγιέτα. Το εν λόγω night out φόρεμα θα αγκαλιάσει σφιχτά τη σιλουέτα σου κολακεύοντας της, ενώ τα φώτα της βραδιάς θα αναδεικνύουν την παρουσία σου ανάμεσα στους παρευρισκόμενους -ο πιο stylish τρόπος να ξεχωρίσεις.

Η Josephine επιλέγει τα ιδανικά χριστουγεννιάτικα δώρα από την Pink Woman

Από τη λίστα της Josephine δεν θα μπορούσε να λείπει το πιο σέξι μαύρο φόρεμα, το σατινέ. Η ίδια για να φέρει την ισορροπία στο look το συνδυάζει με ένα διαφανές πουκάμισο με έντονο γιακά και διάτρητες λεπτομέρειες, ένα style combo που θα κλέψει τις εντυπώσεις.
Courtesy of Pink Woman

Σειρά έχουν τα ευέλικτα και εξίσου glam two pieces. Η Josephine δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα βελουτέ looks της Pink Woman και ξεχώρισε το μπλε look με την flared παντελόνα, που δίνει ύψος στη σιλουέτα, και το crop top με ίσια μανίκια. Το two piece φέρει γυαλιστερές λεπτομέρειες και έτσι γίνεται η τέλεια επιλογή για εσένα που θες να αποφύγεις τα φορέματα και να φορέσεις κάτι διαφορετικό.

Courtesy of Pink Woman

Βέβαια, μπορείς να επιλέξεις τόσο ως δώρο όσο και για τις δικές σου βραδινές εμφανίσεις και το παρακάτω βελουτέ look. Η μαύρη flared παντελόνα και το τοπ κορσέ θα σε αναδείξουν σίγουρα στην πιο καλοντυμένη της βραδιάς, ενώ θα μπορείς να χορεύεις άνετη όλο το βράδυ.

Courtesy of Pink Woman

Βρες παρακάτω όλα τα κομμάτια της λίστας δώρων της Josephine από την συλλογή της Pink Woman. Μπορείς να πειραματιστείς με τις προτάσεις της Pink Woman και να δημιουργήσεις αμέτρητα looks στο site www.pinkwoman-fashion.com.

Κέρδισε δώρα από την Pink Woman

Plus, κάνοντας τις αγορές σου στη Pink Woman μπορείς να συμμετέχεις στον διαγωνισμό και να κερδίσεις μετρητά, ταξίδια στο εξωτερικό, smartphones και δωροεπιταγές Pink Woman. Ισχύει στα πάνω από 100 καταστήματα Pink Woman και στο eshop www.pinkwoman-fashion.com

Τοπ κορσέ με βελουτέ υφή, Pink Woman

Wide leg παντελόνα με βελουτέ υφή, Pink Woman

Μίνι γυαλιστερό φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, Pink Woman

Κροπ τοπ με έξω τους ώμους και βελουτέ υφή, Pink Woman

Flared παντελόνα με βελουτέ υφή και γυαλιστερή ίνα, Pink Woman

Μίνι ντραπέ φόρεμα με σατινέ υφή, Pink Woman

See through πουκάμισο με λεπτομέρειες, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ