Follow us

Το κασμιρένιο παλτό των ονείρων σου σε τιμή που δεν θα σε βγάλει εκτός budget

Στο ελληνικό brand Achrys ανακαλύψαμε το πιο value for money κασμιρένιο παλτό σε δυο διαχρονικές επιλογές.

MissBloom TEAM
Το κασμιρένιο παλτό των ονείρων σου σε τιμή που δεν θα σε βγάλει εκτός budget Courtesy of Achrys

Ο χειμώνας είναι η εποχή που φοράμε παλτό. Οι δυο πιο διαχρονικές επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι ασφαλώς ένα παλτό σε μαύρο χρώμα και ένα παλτό σε καμηλό. Η στιλιστική τους αξία ξεπερνάει τις τάσεις της μόδας και η παρουσία τους στη γυναικεία γκαρνταρόμπα είναι σταθερή όσα χρόνια κι αν περάσουν. Το μαύρο και το καμηλό, εξάλλου, αποτελούν δύο χρώματα που ταιριάζουν με τα πάντα, μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση και αποπνέουν διαχρονική κομψότητα. Για να μπορείς να τα έχεις πάντα στη ντουλάπα σου, θα πρέπει ασφαλώς να κάνεις μια αγορά που να διακρίνεται από εξαιρετική ποιότητα. Και στη συλλογή του ελληνικού brand Achrys ανακαλύψαμε και σου προτείνουμε τα παλτό που αποτελούν επένδυση χωρίς να σε βγάζουν εκτός budget.

Το κασμιρένιο παλτό των ονείρων σου σε τιμή που δεν θα σε βγάλει εκτός budget

Ανακάλυψε όλα τα πανωφόρια της συλλογής Achrys εδώ.

Η προσιτή εκδοχή του παλτό των ονείρων σου

Όπως προαναφέραμε, η εξαιρετική ποιότητα είναι το Άλφα και το Ωμέγα αν θες να επενδύσεις σε διαχρονικά παλτό, που θα φοράς μία ζωή και θα δείχνουν σαν καινούργια, συνδυάζοντας κομψότητα και προσιτή πολυτέλεια.

Στη συλλογή της Achrys, λοιπόν, θα βρεις το παλτό των ονείρων σου, ένα δετό παλτό από κασμίρι και μαλλί, στις δυο κλασικές αποχρώσεις του μαύρου και του καμηλό. Με μήκος κάτω από το γόνατο, γιακά με φαρδιά πέτα, σατέν φόδρα, εξωτερικές τσέπες και φυσικά τη ζώνη από κασμίρι και μαλλί που δένει στη μέση για να το κρατά σταθερό αναδεικνύοντας με θηλυκό τρόπο τη σιλουέτα σου, το παλτό της Achrys είναι το δώρο που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου αυτές τις γιορτές.

παλτό Achrys

Ανακάλυψε όλα τα πανωφόρια της συλλογής Achrys εδώ.

Key- pieces

Είτε, λοιπόν, θέλεις να επενδύσεις σ' ένα μαύρο παλτό είτε σε ένα καμηλό ή και στα δύο, το achrys.gr είναι ο προορισμός σου. Εδώ θα ανακαλύψεις και μία μεγάλη ποικιλία από μπλούζες, φορέματα, παντελόνια και φούστες, αλλά και κομψά παντελόνια, τα οποία μπορείς βεβαίως να συνδυάσεις με το παλτό σου.

παλτό Archrys

Θα το βρεις εδώ.

παλτό Archrys

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ