Follow us

Το κόκκινο κοστούμι της Ελένης Μενεγάκη είναι ιδανικό για τις εορταστικές σου εμφανίσεις

Το κοστούμι της Ελένης Μενεγάκη πληροί όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις.

Ελένη Μενεγάκη Instagram

Τα Χριστούγεννα είναι μία ανάσα μακριά και αυτό σημαίνει πως όλες αναζητάμε διακαώς όλα τα απαραίτητα κομμάτια για τα γιορτινά looks των ημερών, από το οικογενειακό τραπέζι έως τος βραδινές εμφανίσεις στα κέντρα. Η προσοχή είναι εστιασμένη στο glam look και μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Βέβαια, ανάμεσα μας βρίσκονται και εκείνες οι γυναίκες που θέλουν να λάμψουν και να πραγματοποιήσουν glamorous εμφανίσεις χωρίς ωστόσο να είναι τόσο εκκεντρικά τα σύνολα τους. Τα φορέματα με παγιέτες και τα ανάλογα looks ίσως να μην τους ταιριάζουν και για αυτές σήμερα έχουμε την ιδανική λύση. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία τότε βρήκαμε την πιο κομψή πρόταση για άψογες εορταστικές εμφανίσεις στην γκαρνταρόμπα της Ελένης Μενεγάκη.

Το βελουτέ κοστούμι Marks & Spencer της Ελένη Μενεγάκη είναι ιδανικό για το γιορτινό τραπέζι

Ο λόγος για το παρακάτω look της Ελένης Μενεγάκη, που επέλεξε στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια είναι γνωστή για το θηλυκό look της και την αγάπη της για τις έντονες αποχρώσεις, δύο πράγματα που συνδύασε στο κομψό look της. Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε από τη συλλογή της Marks & Spencer ένα κοστούμι, που είναι ιδανικό για τις γιορτές. Η ίδια ξεχώρισε με το power suit στην απολύτως εορταστική απόχρωση του κόκκινου, ένα χρώμα που κολακεύει κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά της και είναι κατάλληλο για αυτή την περίοδο.

Το κόκκινο κοστούμι της Marks & Spencer έχει βελουτέ υφή κάτι που προσθέτει με τον πιο διακριτικό και πολυτελή τρόπο τη βραδινή αισθητική, που του αρμόζει. Έχει επίσης κολακευτική γραμμή με το blazer να τονίζει τη φιγούρα της, ενώ η παντελόνα δίνει ύψος στην εμφάνιση της. Το εν λόγω κοστούμι είναι ιδανικό για τις εορταστικές εμφανίσεις σου και είναι ένα ανανεωμένο look στο βραδινό ντύσιμο. Plus, είναι η τάση στο fancy dressing που λατρεύουν οι fashinistas. Θα το βρεις παρακάτω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ