Follow us

Το αντισυμβατικό look της Ζέτας Μακρυπούλια σε πρεμιέρα | Φόρεσε τα παπούτσια που δεν περιμέναμε

Η Ζέτα Μακρυπούλια που κέρδισε τις εντυπώσεις με το cool στιλ της.

MissBloom TEAM
Ζέτα Μακρυπούλια Instagram

Είναι πάντα ωραίο να ντύνεσαι αρμονικά με την περίσταση με τρόπο που ξέρεις πως θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη, χωρίς ρίσκο. Παγέτα τα Χριστούγεννα, γόβες στις βραδινές εξόδους και αυστηρό ζιβάγκο στο γραφείο. Είναι ακόμα καλύτερο όμως να δημιουργείς στιλιστικές προκλήσεις και αντιθέσεις στα looks σου που αμφισβητούν το dress code. Έτσι άλλωστε θα κάνεις τη διαφορά, διατηρώντας απαράμιλλο στιλ. Κάτι τέτοιο πέτυχε και η Ζέτα Μακρυπούλια με μία δημόσια εμφάνισή της.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε πριν λίγο καιρό στην πρεμιέρα της παράστασης "Η Τρελή του Σαγιό” κι έκανε ένα αντισυμβατικό look. Σε μία τέτοια περίσταση, και ειδικά εν μέσω χειμώνα, οι καλεσμένες επιλέγουν συνήθως tailored παντελόνια, μίντι φορέματα και δερμάτινες μπότες. Η Ζέτα Μακρυπούλια όμως ξέφυγε από τα συνηθισμένα, επιλέγοντας ένα cool ζευγάρι Converse sneakers με πλατφόρμα.

Το αντισυμβατικό look της Ζέτας Μακρυπούλια σε πρεμιέρα | Φόρεσε τα παπούτσια που δεν περιμέναμε

Το υπόλοιπο σύνολό της αποτελούνταν από ένα skinny τζιν, ένα γκρι πουλόβερ και ένα κομψό peacoat-παλτό σε σκούρα μπλε απόχρωση. Η παρουσιάστρια προτίμησε μίνιμαλ styling στα αξεσουάρ της, συμπληρώνοντας το look της με μία γκρι crossbody τσάντα. Τα sneakers της είναι εκείνα που έδωσαν μία πιο σύγχρονη και ιδιαίτερη ματιά στο λιτό σύνολό της,

Ζέτα Μακρυπούλια

Η εμφάνισή της, αν και casual, δε στερήθηκε στιλ. Με highlight φυσικά, τα γκρι platform Converse της, η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε μία νέα πρόταση για τα χειμερινά outfits η οποία έχει ως προτεραιότητα το αγαπημένο σου κομμάτι, ανεξαρτήτως την περίσταση. Επομένως την επόμενη φορά που θα πας θέατρο σκέψου να συνδυάσεις το σατέν loose παντελόνι σου με ένα ζευγάρι chunky αθλητικά ή με το t-shirt με το logo της αγαπημένης σου μπάντας.

Αντίστοιχα, στο γραφείο μη φοβηθείς να φορέσεις ακόμα και το ultra μαλακό jogger παντελόνι σου, πλαισιώνοντας το με ένα ζιβάγκο σε έντονο χρώμα και κλασικά loafers. Και στην πιο grande βραδινή σου έξοδο όμως μπορείς να δημιουργήσεις ένα unexpected σύνολα, με πρωταγωνιστή το baggy τζιν σου. Συνδύασε το με ένα metallic τοπ και ψηλοτάκουνες μπότες και γίνει η πιο καλοντυμένη της βραδιάς, your way.

Get the look

Chuck Taylor All Star Lift Γυναικεία Μποτάκια, Converse

Chuck Taylor All Star, Converse

Γυναικεία Sneakers Chuck Taylor All Star Lift Millennium Glam, Converse

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ