Follow us

Τα κόκκινα φορέματα που θα σε αναδείξουν στη βασίλισσα των εορτών

Βρήκαμε τα πιο κομψά φορέματα στο πιο γιορτινό χρώμα για να ξεχωρίσεις αυτές τις εορτές.

Τα κόκκινα φορέματα που θα σε αναδείξουν στην βασίλισσα των εορτών Splash/Ideal Images

Το κόκκινο αποτελεί ένα έντονο χρώμα, που διεγείρει τα συναισθήματα και φέρει αρκετές ερμηνείες. Είναι το χρώμα της φωτιάς και του αίματος, οπότε συνδέεται άμεσα με την ενέργεια, τον πόλεμο, την σωματική και ψυχική δύναμη, την αποφασιστικότητα, το πάθος, την επιθυμία και την αγάπη. Aυτή την περίοδο το κόκκινο δίνει το παρών στις εορταστικές διακοσμήσεις όπως επίσης και στο ντύσιμο, καθώς είναι ένα χρώμα που έχει ταυτιστεί με τις γιορτές. Δικαίως το κόκκινο είναι το πιο Χριστουγεννιάτικο χρώμα και το πιο κατάλληλο για τις επίσημες εμφανίσεις μας κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν. Για αυτό και εμείς αναζητήσαμε τα πιο όμορφα κόκκινα φορέματα που θα σε αναδείξουν στην πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

Τα κόκκινα φορέματα που θα σε αναδείξουν σε σταρ τη φετινή εορταστική περίοδο

Το φόρεμα είναι ίσως η go to επιλογή όλων μας, όταν πρέπει να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες επίσημες εμφανίσεις. Αποτελεί one piece outfit και χρειάζεται μονάχα τα αξεσουάρ για να ολοκληρώσουν το look. Ευκολοφόρετο, άκρως θηλυκό, ευέλικτο και κομψό το φόρεμα θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες σε κάθε περίσταση. Όταν, όμως, συνδυαστεί με το κόκκινο φόρεμα θα μας αναδείξει στις βασίλισσες της βραδιάς.

Δεν είναι τυχαίο που οι ιέρειες του στιλ ανά τον κόσμο το επιλέγουν πάντα για τα red carpet looks, καθώς πράγματι τις κάνει να ξεχωρίζουν και να μένουν αξέχαστες. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις τον απόλυτο shopping guide με τα πιο stylish κόκκινα φορέματα, που είναι ιδανικά για την εορταστική περίοδο. Συνεχίζοντας να σκρολάρεις θα ανακαλύψεις μίνι, μίντι και μάξι σχέδια, φορέματα με παγιέτα αλλά και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, όπως επίσης και με ευρηματικά cut outs.

Μάξι φόρεμα με βολάν, Mango

Μίντι εφαρμοστό φόρεμα με cut out, BSB

Μίνι πλεκτό φόρεμα με λουλούδια, Bershka

Μίνι φόρεμα με παγιέτα, H&M

Σατινέ one shoulder φόρεμα, Zara

Μίντι φόρεμα με διακοσμητικά φτερά, Lynne

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ