Follow us

Η Φαίη Σκορδά με το πιο απροσδόκητο χρώμα για μία χειμερινή εμφάνιση

Η Φαίη Σκορδά σού δείχνει τον πιο κομψό τρόπο για να εντάξεις φωτεινά χρώματα στις μουντές ημέρες του χειμώνα.

Φαίη Σκορδά NDP

Με τον ερχομό του χειμώνα η γκαρνταρόμπα μας και οι στιλιστικές προτιμήσεις μας περιορίζονται ή αιχμαλωτίζονται στις σκούρες αποχρώσεις, όπως το μαύρο, το γκρι, το καφέ, το μπορντό και το κυπαρισσί. Η σκούρα χρωματική παλέτα είναι η βασίλισσα της σεζόν και του χειμερινού στιλ. Είναι έντονη, επιβλητική, κάπως μελαγχολική και συγχρόνως ''προστατευτική''. Τα σκούρα χρώματα σε συνδυασμό με τις βαριές σιλουέτες και τα ζεστές υφάνσεις μας κλείνουν σφιχτά στην αγκαλιά τους και μας δίνουν την απαραίτητη θαλπωρή τις ημέρες που η θερμοκρασία πέφτει χαμηλά. Σήμερα, όμως, θα κάνουμε τη διαφορά και θα σε προτείνουμε να φορέσεις το άκρως αντίθετο από τις σκούρες αποχρώσεις. Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη εμφάνιση της παρουσιάστριας Φαίης Σκορδά με την πιο απροσδόκητη απόχρωση για μία κομψή χειμερινή εμφάνιση.

Η Φαίη Σκορδά σού δείχνει τον πιο κομψό τρόπο για να εντάξεις φωτεινά χρώματα στις μουντές ημέρες του χειμώνα

Ο λόγος για την εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στην εκδήλωση της φιλανθρωπικής οργάνωσης ''Make a Wish''. Η Φαίη Σκόρδα μαγνήτισε τα βλέμματα με μία πολύ ενδιαφέρουσα στιλιστική πρόταση και αρκετά απροσδόκητη για αυτή τη σεζόν. Η ίδια έδωσε το παρών φορώντας ένα κομψό κοστούμι σε γαλάζια απόχρωση, ένα look που έχουμε συνηθίσει τους ανοιξιάτικους μήνες και πόσο μάλλον τους καλοκαιρινούς.

Η Φαίη Σκορδά εμπιστεύθηκε την όμορφη, ρομαντική και κομψή baby blue απόχρωση σε ένα κοστούμι με στενή γραμμή, που ανέδειξε τη σιλουέτα της. Το παντελόνι είχε άλφα γραμμή και το blazer έκλεινε σταυρωτά με διπλή σειρά κουμπιών σε χρυσή απόχρωση, μία glam λεπτομέρεια που έδωσε πολλούς στιλιστικούς πόντους στην εμφάνιση της. Το παστέλ κοστούμι της είναι μία κομψή και φρέσκια πρόταση στο χειμερινό ντύσιμο, που θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη παρουσία από το γραφείο έως μία επίσημη εμφάνιση.

Η Φαίη Σκορδά με το πιο απροσδόκητο χρώμα για μία χειμερινή εμφάνιση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ