Follow us

10+ 1 Festive Items για να ξεχωρίσεις ή για να δωρίσεις

Ο απόλυτος shopping guide με τα κομμάτια που θα ανανεώσουν τις εορταστικές εμφανίσεις σου.

10+ 1 Festive Items για να ξεχωρίσεις ή για να δωρίσεις Instagram @regalinas

Το εορταστικό ντύσιμο αυτή την περίοδο έχει την τιμητική του και η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί μονάχα σε αυτό και τα δώρα στη χριστουγεννιάτικη λίστα μας. Όλες μας αυτή την περίοδο αναζητάμε τα κατάλληλα κομμάτια για να δημιουργήσουμε τα πιο κομψά γιορτινά looks αλλά και τα ιδανικά fashion pieces για να κάνουμε δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Σήμερα, λοιπόν, θα εστιάσουμε σε αυτά τα δύο, καθώς βρήκαμε τον πιο κομψό προορισμό για τα festive looks της σεζόν αλλά και τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Ο λόγος για τη Regalinas, ένα brand αφιερωμένο στη γυναίκα με το πιο θηλυκό στιλ.

Xmas Shopping | O shopping guide με τα απαραίτητα κομμάτια του βραδινού ντυσίματος για να αναδειχθείς στην σταρ της βραδιάς

Ως συντάκτριες μόδας έχουμε βάλει στόχο να κάνουμε την γκαρνταρόμπα σου πιο κομψή, σύχγρονη και ολοκληρωμένη παρέχοντας στιλιστική έμπνευση, προτάσεις, ιδέες, τάσεις και οδηγούς αγοράς με τα κομμάτια που αξίζουν μία θέση στις εμφανίσεις σου. Η Regalinas πληροί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και στην χειμερινή συλλογή της βρήκαμε όσα αναζητούσαμε όλο αυτό τον καιρό. Είτε ψάχνεις για άψογα βραδινά κομμάτια είτε για υπέροχα δώρα, η Regalinas έχει την ιδανική πρόταση.

Στη συλλογή της ανακαλύψαμε τα πιο glamorous κομμάτια με πρωταγωνιστή την παγιέτα, τον MVP του festive look. Αμάνικα tops, ζεστές μπλούζες, ζακέτες, πουκάμισα και φορέματα ντύθηκαν με πούλιες για να σε αναδείξουν στην σταρ της βραδιάς. Αποτελούν κομμάτια, που μπορείς να συνδυάσεις με τα υπόλοιπα fashion items της γκαρνταρόμπας σου δημιουργώντας αξιοζήλευτα γιορτινά outfits για κάθε ώρα της ημέρας, από το εορταστικό τραπέζι έως τη διασκέδαση σε κάποιο κέντρο. Συγχρόνως είναι κομμάτια που μπορείς να δωρίσεις σε γυναίκες με αυθεντικό στιλ, που λατρεύουν τη λάμψη.

Ακόμα, στον shopping guide με τα must have festive κομμάτια από τη Regalinas θα βρεις blazer με πολυτελή βελουτέ υφή, ευέλικτα ρούχα αλλά και το απόλυτο αξεσουάρ της σεζόν, τον oversized φάκελο που λατρεύουν οι απανταχού fashionistas.

Ανακάλυψε ολόκληρη τη συλλογή στο REGALINAS, στο Facebook και στο INSTAGRAM

Πουκάμισο με πούλιες, Regalinas

Πουλόβερ με κουμπιά κόσμημα, Regalinas

Μίνι φόρεμα με πούλιες, Regalinas

Μπλούζα με print, Regalinas

Πουκάμισο με πούλιες, Regalinas

Τοπ με πούλιες, Regalinas

Μπλέιζερ από βελούδο, Regalinas

Μπλούζα με πούλιες, Regalinas

Ζακέτα με πούλιες, Regalinas

Μπλούζα με βάτες, Regalinas

Pouch clutch τσάντα, Regalinas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ