Follow us

Η Χριστιάνα Μπέτα με το ιδανικό μίνι φόρεμα για το ρεβεγιόν

Βρήκαμε τις ιδανικές προτάσεις για να υιοθετήσεις το look της Χριστιάνας Μπέτα.

Νατάσα Θεοδωρίδου-Χριστιάνα Μπέτα NDP Photo Agency

Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε τον πρωταγωνιστή του βραδινού και εορταστικού ντυσίματος, αυτός αδιαμφισβήτητα θα ήταν η παγέτα. Οι πούλιες αντανακλούν όσο τίποτα άλλο το φως, έχουν συνδεθεί με το glamorous στιλ, έχουν διαχρονική αξία και καταφέρνουν να αναδεικνύουν την κάθε γυναίκα σε σταρ. Φέτος, όπως και κάθε άλλη εορταστική περίοδο, η παγιέτα δίνει δυναμικά το παρών στις πιο αξιοζήλευτες εμφανίσεις και είναι αδύνατο να της αντισταθούμε. Την ίδια λατρεία για αυτή έχει και η κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου, η Χριστιάνα Μπέτα. Η νεαρή κατάφερε να μπει ξανά στο στιλιστικό ραντάρ μας με το πιο ενδιαφέρον φόρεμα γεμάτο παγιέτα, που αξίζει σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Το αξιοζήλευτο φόρεμα της Χριστιάνας Μπέτα που θα φορέσουμε στο ρεβεγιόν

Η Χριστιάνα Μπέτα είναι μία κοπέλα που λατρεύει τη μόδα όσο και την τέχνη της ζωγραφικής. Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, μπορεί να σπούδασε νομική, ωστόσο, τώρα ασχολείται με την τέχνη και από ό,τι φαίνεται και με τη μόδα. Η ίδια δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόσο φωτογραφίες από τα έργα της όσο και από τα αγαπημένα της σύνολα. Μάλιστα, η ίδια έχει μία προτίμηση στα vintage ρούχα της μαμάς της, όμως, αυτή τη φορά τράβηξε το ενδιαφέρον μας με το απόλυτο look για τις βραδινές εμφανίσεις αλλά και το ρεβεγιόν.

Ο λόγος για το παρακάτω μίνι φόρεμα σε lime green απόχρωση, το οποίο είναι γεμάτο παγιέτα. Έχει μία πολύ κολακευτική γραμμή με halter λαιμόκοψη. Το φόρεμα αυτό θα σε αναδείξει σίγουρα στην σταρ της βραδιάς, για αυτό και εμείς αναζητήσαμε τις πιο κομψές και προσιτές εναλλακτικές προτάσεις. Παρακάτω θα βρεις 3 μίνι φορέματα διακοσμημένα με παγιέτα, που πληρούν όλες τις απαιτήσεις της σεζόν για αξέχαστες βραδινές εμφανίσεις.

Ανακάλυψε τα παρακάτω.

Μίνι φόρεμα με παγιέτα, Mango

Μίνι φόρεμα με παγιέτα και halter λαιμόκοψη, H&M

Μίνι φόρεμα με παγιέτα, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ