Follow us

Τα πέδιλα που μπορείς να φορέσεις τον χειμώνα

Τα festive looks επιτρέπουν τα πέδιλα- και δεν είναι μόνο αυτή η περίσταση.

Τα πέδιλα που μπορείς να φορέσεις τον χειμώνα Splash News / Ideal Images

Πέδιλα τον χειμώνα; Η σκέψη προκαλεί σύγχυση, αλλά στη μόδα οι κανόνες υπάρχουν για να ανατρέπονται διαρκώς. Κομμάτια, επομένως, που δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετήσουν το στιλ συγκεκριμένης εποχής, βρίσκουν μέσω του styling τα "παραθυράκια" εκείνα που τους επιτρέπουν την παρουσία τους στα outfits αντίθετων σεζόν. Και τα πέδιλα αποτελούν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Ασφαλώς, ένα παλτό ή ένα κασκόλ δεν μπορούν για πρακτικούς ρόλους να εισχωρήσουν στο θερινό ντύσιμο, όπως αντιστρόφως ένα μαγιό ή ένα ζευγάρι σαγιονάρες στο χειμερινό. Τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα για εκείνα τα - καλοκαιρινά κατά κύριο λόγο- κομμάτια που μπορούν να συμμετάσχουν στο χειμερινό layering και να καλυφθούν από τη ζεστασιά των παλτό ή των πουλόβερ. Όμως, τι γίνεται με τα πέδιλα;

Προφανώς, και η κάλυψη που προσφέρουν τα χειμερινά κομμάτια σε καλοκαιρινά δίνοντάς του τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο ντύσιμο της εποχής δεν φτάνει ως τα κάτω άκρα, όμως η μόδα είναι εδώ για να προσφέρει λύση και η πιο προφανής - κι εύκολη- είναι να φορέσετε τα πέδιλά σας τον χειμώνα με καλσόν και κάλτσες.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ