Follow us

Style Inspo | 23 looks για να κάνεις ποδαρικό με στιλ στη νέα χρονιά

Το πιο ολοκληρωμένο style inspo που θα χρειαστείς το 2023.

MissBloom TEAM
23 looks για να μπεις δυναμικά και με στιλ στη νέα χρονιά Splash News / Ideal Images

Κάθε νέα χρονιά αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα. Με γνώμονα τις επιλογές, τα μαθήματα και τις εμπειρίες του προηγούμενου έτους μπορούμε να "πατήσουμε" restart και να χτίσουμε σιγά σιγά μία ανανεωμένη εκδοχή του εαυτού μας. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τη μόδα. Οι πρώτες μέρες του 2023 μπορούν να γίνουν η αφετηρία για μία διαφορετική και πιο φρέσκια προσέγγιση στον τρόπο που ντυνόμαστε.

Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αντιμετωπίσεις το καθημερινό σου στιλ με δυναμικό attitude και να αναδείξεις τη μοναδική προσωπικότητά σου μέσω των looks σου, χωρίς να σκέφτεσαι τα "πρέπει" και τα "μη" που συχνά σε περιορίζουν και σε αποτρέπουν από το να διατηρήσεις την αυθεντικότητά σου. Και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, καλό είναι να μη χάνεις χρόνο. Φόρεσε εκείνη την κόκκινη φούστα που πάντα θεωρούσες πολύ εκκεντρική ή τον εμπριμέ μπερέ που πίστευες ότι δεν μπορούσες να υποστηρίξεις και ξεδίπλωσε όλη τη δημιουργικότητά σου στις εμφανίσεις σου.

Εφόσον νιώσεις έτοιμη να κάνεις το αποφασιστικό βήμα προς την ανανέωση του στιλ σου, μπορείς να αντλήσεις inspiration εδώ. Εμείς συγκεντρώσαμε, συμβολικά, 23 looks κατάλληλα για κάθε γούστο και κάθε περίσταση που θα σε βγάλουν από το δίλημμα " τι θα φορέσω" και θα γίνουν το κίνητρο για μία stylish χρονιά.

Get inspired

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

#21

#22

#23

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ