Follow us

Βρήκαμε το Mango παλτό με faux γούνα που έχει γίνει ανάρπαστο

Το διάσημο παλτό της Mango κατέφθασε στην Ελλάδα και αξίζει σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Βρήκαμε το Mango παλτό με faux γούνα που έχει γίνει ανάρπαστο Splash/Ideal Images

Για άλλη μία φορά στην πλατφόρμα του Tik Tok βρήκαμε έναν στιλιστικό θησαυρό, που έχει ξετρελάνει κάθε fashionista. Ο λόγος για το viral faux fur πανωφόρι από τη νέα συλλογή της Mango, που έχει κάνει πάταγο παγκοσμίως. Οι fashionistas τρέχουν στα τοπικά καταστήματα του brand για να βρουν την απόχρωση που τους ταιριάζει και επιτέλους κατέφθασε και στην Ελλάδα. Όπως θα δεις και στο βίντεο, πρόκειται για ένα cozy αλλά glam γούνινο παλτό με μίντι μήκος και πολυτελές αισθητική.

Γιατί χρειάζεσαι το faux fur παλτό της Mango;

Αρχικά πρέπει να ξέρεις πως τα γούνινα παλτό έχουν κατακτήσει σημαντική θέση στις φετινές τάσεις, τα εν λόγω πανωφόρια από συνθετικό υλικό έκαναν την παρουσία τους παραπάνω από απλά ηχηρή στα catwalks των Sacai, Saint Laurent, Ulla Johnson, Laquan Smith, Stella McCartney και Zadig&Voltaire. Βέβαια, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως αποτελούν και μία άκρως διαχρονική επιλογή που θα φοράς κάθε χρόνο για ζεστές και στιλάτες εμφανίσεις. Ένα γούνινο παλτό και δη το υπέροχο σχέδιο της Mango θα σου προσφέρει πολλή ζεστασιά τις ημέρες, που η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Έτσι θα είσαι άνετη χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου και τη θηλυκότητα σου.

Επίσης, ένα τόσο κομψό παλτό θα αναβαθμίσει τα casual looks σου, ακόμα και τα athleisure -ένα look που συναντάμε συνέχεια στο street style των fashionistas. Ακόμα, είναι το ιδανικό παλτό για να ολοκληρώσεις τα βραδινά και εορταστικά σύνολα σου προσφέροντας περισσότερο glam, πολυτέλεια και επιβλητικότητα σε αυτές τις εμφανίσεις. Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, είδαμε διάφορα γούνινα παλτό και στις εορταστικές εμφανίσεις των πιο διάσημων celebrities, όπως της Hailey Bieber και της Kylie Jenner από τις χειμερινές διακοπές στον hot προορισμό, το Aspen. Αν, λοιπόν, τα γούνινα παλτό έχουν κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης των fashionistas, τότε σίγουρα αξίζει και τη δική σου. Βρες το viral faux fur παλτό της Mango παρακάτω.

Βρήκαμε το Mango παλτό με faux γούνα που έχει γίνει ανάρπαστο
Παλτό από faux γούνα, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ