Follow us

Αυτές είναι οι πιο άνετες και ζεστές μπότες που φορούν όλα τα cool girls στο Instagram

Οι UGG μπότες που έχουν ενθουσιάσει τις πιο κομψές fashionistas.

street style Splash News / Ideal Image

Μέσα από τη θεματολογία μας, η ομάδα της μόδας στο Missbloom έχει δείξει την αγάπη της σε δύο χαρακτηριστικά με βάση τα οποία επιλέγουμε τι θέλουμε να φορέσουμε. Ο λόγος για την άνεση και την πρακτικότητα. Κάθε γυναίκα χρειάζεται να εμπλουτίσει τη γκαρνταρόμπα της με ρούχα και αξεσουάρ που την κάνει να νιώθει ο εαυτός της, της φτιάχνουν τη διάθεση και φυσικά νιώθει άνεση όσο τα φορά. Έτσι, δεν είναι διόλου τυχαίο που πλέον στην επικαιρότητα της μόδας πρωταγωνιστούν κυρίως items και τάσεις που κάνουν τη γυναίκα που τα φορά να αισθάνεται άνεση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι μπότες της UGG που έχουν αναδειχθεί ως ένα από τα κορυφαία micro trends που βλέπουμε παντού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα scroll down στα πιο διάσημα προφίλ μόδας στο Instagram αλλά και μερικά clicks στο TikTok είναι αρκετά για να παρατηρήσεις πως όλα τα cool κορίτσια, οι celebrities και οι πιο διάσημες fashion influencers φορούν τις μπότες της UGG. Κάνουν βίντεο haul με αυτές, δείχνουν συνδυασμούς, ποζάρουν φορώντας τες και φυσικά προτείνουν στις followers τους να τις αποκτήσουν. Έτσι, δεν είναι καθόλου τυχαίο που πολύ συχνά, οι μπότες της UGG γίνονται sold out.

Διαβάστε Επίσης

Γιατί έχουν ενθουσιαστεί τόσο πολύ όμως οι fashionistas; Ακριβώς για τους λόγους που αναφέραμε στην αρχή του κειμένου. Οι Classic Ultra Mini, Classic Mini Platform, Classic Ultra Mini Platform, Neumel Platform, Classic Maxi Ultra Tall και Classic Maxi Mini μπότες της UGG προσφέρουν αδιαμφισβήτητη άνεση, χαρακτηριστικό που κάθε γυναίκα χρειάζεται στην καθημερινότητά της, αλλά και πρακτικότητα, αφού ταιριάζουν τόσο με παντελόνια όσο και με φορέματα. Επιπλέον, στα θετικά χαρακτηριστικά της είναι πως είναι πολύ ζεστές. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να τις φορέσεις ακόμα και στα χιόνια χωρίς να κρυώσεις στιγμή.

Shopping Tip

Εάν ανυπομονείς να αποκτήσεις τις δικές σου μπότες από την UGG, τα νέα είναι πολύ ευχάριστα, αφού το νοτιο-καλιφορνέζικο brand άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, το UGG Store βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Αναγνωστοπούλου 4 στο Κολωνάκι, όπου πρόκειται να βρεις όλη τη νέα συλλογή και να κάνεις τις αγορές σου.

Πώς φορούν τις UGG μπότες οι fashion influencers

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ