Follow us

10 σύγχρονοι και κομψοί στιλιστικοί συνδυασμοί που αξίζει να δοκιμάσεις το 2023

Η στιλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι για τη νέα χρονιά.

10 σύγχρονοι και κομψοί στιλιστικοί συνδυασμοί που αξίζει να δοκιμάσεις το 2023 Splash News / Ideal Image

Ακόμα κι αν έχεις μία πολύ καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα, ακόμα κι αν παραμένεις πιστή στη δημιουργία της capsule γκαρνταρόμπας, ακόμα κι αν πιστεύεις πως γνωρίζεις ποιο είναι το στιλ σου, πάντα θα έρχονται στιγμές που χρειάζεσαι λίγη περισσότερη στιλιστική έμπνευση. Η αρχή μίας νέας χρονιάς μάλιστα είναι η ιδανική εποχή για να κάνεις ένα refresh στο ντύσιμό σου, να βρεις τα νέα style icons που θα σε εμπνεύσουν και γενικώς να σκεφτείς τι θα ήθελες να αλλάξεις στο στιλ σου.

Ευτυχώς, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύτιμη πηγή για style inspiration, αφού οι fashion influencers αλλά και οι celebrities μοιράζονται συχνά τους στιλιστικούς συνδυασμούς που δημιουργούν στην καθημερινότητα. Για παράδειγμα, φέτος τον χειμώνα, τα ριγέ πουλόβερ έχουν κερδίσει την προσοχή των γυναικών που αγαπούν το minimal στιλ. Μπορείς να το φορέσεις με τζιν ή δερμάτινο παντελόνι, να δημιουργήσεις layering με κάποιο φόρεμα ή να το συνδυάσεις με φούστα. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τις faux γούνες που είναι ζεστές και πολύ cozy.

Όσον αφορά στις φούστες που πρωταγωνιστούν στον χειμώνα του 2022 και 2023, οι σιλουέτες είναι μακριές, αγκαλιάζουν τη σιλουέτα, αναδεικνύοντας τη με έναν μοναδικά μοντέρνο και θηλυκό τρόπο. Τη νέα χρονιά, σίγουρα αξίζει να προσθέσεις μία maxi φούστα στη γκαρνταρόμπα σου. Επίσης, ένας έξυπνος τρόπος για να ανανεώσεις το στιλ σου το 2023 είναι να επενδύσεις στην πιο σύγχρονη εκδοχή κάποιων basic ρούχων, όπως το μαύρο δερμάτινο παντελόνι. Σε γραμμές όπως paperbag, skinny, loose ή straight, τα παντελόνια από faux δέρμα είναι ένας εύκολος τρόπος να κάνεις upgrade το στιλ σου χωρίς ουσιαστικά να καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Για παράδειγμα, ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι έχει ακριβώς τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες με την υφασμάτινη εκδοχή του, ωστόσο ταυτόχρονα κάνει το τελικό αποτέλεσμα πιο chic και ιδιαίτερο.

#1 Total white look και sherpa jacket

#2 Δερμάτινο παντελόνι με off white πουλόβερ και παλτό

#3 Suede κοστούμι και loafers με τακούνι

#4 Ριγέ πουλόβερ, μαύρο τζιν και flat μπαλαρίνες

#5 Καρό co-ord με φούστα και knee length μπότες

Διαβάστε Επίσης

#6 Δερμάτινο bomber, μαύρο παντελόνι και ψηλοτάκουνα μποτάκια

#7 Ψηλόμεση παντελόνα, μπλούζα φούτερ και tailored παλτό

#8 Maxi φούστα, πουκάμισο και combat boots

#9 Δερμάτινη καμπαρντίνα, mini φούστα και πουλόβερ ζιβάγκο

#10 Double denim και metallic αξεσουάρ

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ