Follow us

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε τα ιδανικά μποτάκια για τη βροχή | Θα τα βρεις με έκπτωση

Εάν θέλεις να προστατευτείς από τη βροχή, η Δούκισσα Νομικού δείχνει τον πιο stylish τρόπο.

dutchesss_ Instagram @dutchesss_

Μία από τις σημαντικότερες στιλιστικές συμβουλές που χρειάζεται να ακολουθεί μία γυναίκα στο ντύσιμό της είναι η προσαρμοστικότητα. Αυτό σημαίνει πως η δημιουργία του κατάλληλου look εξαρτάται από τη θερμοκρασία, τις καιρικές συνθήκες, το dress core και φυσικά από το προσωπικό στιλ της καθεμίας μας. Πιο συγκεκριμένα όμως, αυτή την περίοδο που ο καιρός μάς υπενθυμίζει πως διανύουμε την πιο κρύα εποχή του χρόνου, δηλαδή τον χειμώνα, χρειάζεται να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ. Η Δούκισσα Νομικού μάλιστα προτείνει μία αγορά που σίγουρα αξίζει να κάνεις.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να φορά τα ιδανικά μποτάκια για μία βροχερή ημέρα. Η Δούκισσα Νομικού συνδύασε ένα βελούδινο slip dress σε σκούρα μπλε απόχρωση με δερμάτινο τζάκετ και ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι ankle boots σε μαύρη απόχρωση και ροζ λεπτομέρειες.

Τα μποτάκια της Δούκισσας Νομικού ανήκουν στη χειμερινή συλλογή της ελληνικής εταιρείας Envie Shoes και είναι ιδανικά για την περίοδο του χειμώνα και ακόμα περισσότερο για μία βροχερή ημέρα. Είναι πρακτικά, συνδυάζονται με τα πάντα και είναι σίγουρο πως θα περπατάς με άνεση. Αυτή την περίοδο μάλιστα πρόκειται να τα βρεις σε μειωμένη τιμή, αφού έχουν ξεκινήσει οι χειμερινές εκπτώσεις.

Οι μπότες της Δούκισσας Νομικού

Get the Item

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε τα ιδανικά μποτάκια για τη βροχή | Θα τα βρεις με έκπτωση
Chelsea boots Envie Shoes

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ