Follow us

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου φόρεσε τη hot τάση στα τζιν παντελόνια

Το ιδιαίτερο trend που υιοθέτησε στο τζιν της η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

MissBloom TEAM
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου Instagram

Οι γυναίκες στην Ελλάδα ασχολούνται όλο και περισσότερο με τη μόδα. Η δημιουργική έκφραση μέσω των looks, οι τάσεις που αναδύονται και φυσικά οι celebrity εμφανίσεις που απασχολούν τις fashionistas του κόσμου δε λείπουν από τις συζητήσεις κάθε fashion lover στη χώρα μας. Ευτυχώς για εμάς, τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγες οι εμφανίσεις των εγχώριων δημοσίων προσώπων που αξίζουν την προσοχή μας καθώς αποτελούν στιλιστική πρόταση και έμπνευση. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, μία γυναίκα που γνωρίσαμε μέσω του περσινού κύκλου του GNTM, είναι το πιο πρόσφατο style inspo μας.

Το μοντέλο και πρώην κριτής του δημοφιλούς show αν και δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, μας έχει αποδείξει πως διαθέτει ένα προσωπικό στιλ που δεν περνάει απαρατήρητο. Αγαπάει τα ουδέτερα χρώματα, τα τζιν και τη μίνιμαλ αισθητική αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που τολμά να πειραματιστεί με ζωηρές αποχρώσεις και ιδιαίτερα prints στα καθημερινά της looks.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου διανύοντας μια επιτυχημένη διεθνή καριέρα ως μοντέλο, έχει αναπτύξει στενή σχέση με τη μόδα που αντικατοπτρίζεται και στις off-duty εμφανίσεις της. Παρακολουθεί τις τάσεις που επικρατούν και φιλτράροντας τις, εντάσσει εκείνες που την εκφράζουν στα outfits της. Μία από τις πιο πρόφατες δημόσιες εμφάνισεις της είναι μία ακόμη επιβεβαίωση του παραπάνω.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου φόρεσε τη hot τάση στα τζιν παντελόνια

Το μοντέλο παρευρέθηκε στο λαμπερό πάρτι που διοργάνωσε η Haralas στο κατάστημά της στη Γλυφάδα λίγο πριν τις γιορτές. Τα φλας των φωτογράφων άστραψαν πάνω στο απλό αλλά εντυπωσιακό look της Ισμήνης. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα γκρι t-shirt, ένα καπιτονέ μπουφάν σε μαύρο χρώμα και ξεχώρισε χάρη στο ιδιαίτερο ξεβαμμένο τζιν παντελόνι της σε πράσινη απόχρωση. Τέλος, ολοκλήρωσε την εμφάνιση κρατώντας μία τσάντα σε γκρεζ απόχρωση και φορώντας sock boots σε nude χρώμα.

Πως θα φορέσεις ένα τζιν σαν της Ισμήνης

Το τζιν του μοντέλου αποτελεί μία από τις πιο hot τάσεις στα τζιν του 2023, και όχι άδικα. Η ξεβαμμένη όψη καθώς και το χρώμα του, που δεν είναι ανάμεσα σ' αυτά που συναντάμε συχνά σε ντένιμ παντελόνια, το αναδεικνύουν ως ένα από τα ξεχωριστά και σύγχρονα κομμάτια που θα εντάξεις στη φετινή σου γκαρνταρόμπα. Η ευελιξία του σου επιτρέπει να το φορέσεις σε ένα άρτιο office look μαζί με ένα oversized λευκό πουκάμισο και θηλυκές γόβες αλλά και στη βραδινή σου έξοδο, συνδυασμένο με ένα off shoulder τοπ, δερμάτινο τζάκετ και statement κοσμήματα. Όπως και αν επιλέξεις να το φορέσεις θα σε δικαιώσει στιλιστικά και θα ανανεώσει τα καθημερινά σου looks.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ