Follow us

Χρυσές Σφαίρες 2023 | Οι πιο κομψές celebrity εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της 80ης απονομής

Οι celebrities που ξεχώρισαν με τις στιλιστικές επιλογές τους.

χρυσές σφαίρες Splash News / Ideal Image

Έχοντας κερδίσει τον χαρακτηρισμό "προάγγελος των βραβείων Oscar", οι Χρυσές Σφαίρες ανοίγουν την αυλαία στις τελετές απονομών που αφορούν τον κινηματογράφο. Φέτος μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η 80η τελετή απονομή των βραβείων, που ήταν η πρώτη μετά την πανδημία. Η βραδιά που ήταν αφιερωμένη στην έβδομη τέχνη πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Beverly Hilton του Beverly Hills της California με τη μετάδοση να γίνεται από το NBC και την πλατφόρμα του Peacock.

Η φετινή 80η τελετή απονομής μάλιστα ήταν η απάντηση που έδωσε Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Hollywood στην αρνητική κριτική που δέχτηκε έναν χρόνο πριν για τον αποκλεισμό μαύρων δημιουργών και εν γένει την έλλειψη ποικιλότητας.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο κωμικός Jerrod Carmichael, ενώ ένα μέρος της παρουσίασης ανέλαβαν ο σκηνοθέτης Quentin Tarantino και ο ηθοποιός Jamie Lee Curtis. Ανάμεσα στα highlights της βραδιάς ήταν η τιμητική βράβευση του Eddie Murphy, ο χαιρετισμός του Sean Penn και η μετάδοση του βιντεοσκοπημένου μηνύματος από τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Volodymyr Zelenskyy.

Εκτός από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς, το κόκκινο χαλί και οι στιλιστικές επιλογές των celebrities και καλεσμένων μας υπενθύμισε αφενός πόσο πολύ μας είχε λείψει η λάμψη και αφετέρου πως η μόδα είναι μία μορφή τέχνης που ταιριάζει άψογα με τον κινηματογράφο. Το red carpet στις φετινές Χρυσές Σφαίρες είχε τα πάντα. Λάμψη, κομψότητα, εκπλήξεις, ατοπήματα, δημιουργίες υψηλής ραπτικής, κοσμήματα με διαμάντια πολλών καρατίων και statement αξεσουάρ.

Δείτε τα red carpet looks στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ