Follow us

Αν αγαπάς την τέχνη και τη μόδα, πρέπει να λάβεις μέρος στο Διεθνή διαγωνισμό της Answear

Ο διαγωνισμός της Answear θα αναδείξει μια αναπάντεχη πλευρά της μόδας.

MissBloom TEAM
Answear Courtesy of Answear

Η μόδα είναι μία από τις ομορφότερες και ισχυρότερες μορφές τέχνης που υπάρχει στον κόσμο. Επηρεάζει, εμπνέει και μας βοηθά να εκφράσουμε την προσωπικότητα, την αισθητική και τον όραμά μας. Για ακόμα μία φορά, η Answear οργανώνει έναν διαγωνισμό που είναι αφιερωμένος στα νέα ταλέντα. Πρόκειται για έναν διεθνή διαγωνισμό, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν καλλιτέχνες και γραφίστες που έχουν πάθος με την ψηφιακή τέχνη και αγαπούν τον κόσμο της μόδας. Το Aswear Graphic Design Masters θα διαρκέσει έως τις 31 Ιανουαρίου 2023, ενώ η συνολική αξία των βραβείων φτάνει τα €9,500.

Lifespiration Starts Here

Το διεθνές online κατάστημα, answear.gr έχει καταφέρει να μας κάνει να αγαπήσουμε περισσότερο τη μόδα, να αντλήσουμε έμπνευση για τη ζωή και να δημιουργήσουμε δυναμικά looks που εκφράζουν το στιλ και την αισθητική μας. Αυτή τη φορά, η Answear προσεγγίζει τον κόσμο του design, συνδυάζοντας με άψογο και άκρως δημιουργικό τρόπο την τέχνη με τη μόδα. Ο στόχος του διαγωνισμού Aswear Graphic Design Masters είναι να συμμετέχουν ταλαντούχοι δημιουργοί από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα έχουν έναν στόχο. Να αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομορφιά των προϊόντων που βρίσκονται στη συλλογή της Answear. Να τους δώσουν νέο νόημα, δημιουργώντας έργα ψηφιακής τέχνης που θα εξελίξουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο της μόδας. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε λάτρεις της ψηφιακής γραφιστικής, τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ερασιτέχνες. Η βασική και μοναδική προϋπόθεση που χρειάζεται να πληροίς, σε περίπτωση που ονειρεύεσαι να συμμετέχεις, είναι να έχεις ηλικία τουλάχιστον 18 ετών.

Αν αγαπάς την τέχνη και τη μόδα, πρέπει να λάβεις μέρος στο Διεθνή διαγωνισμό της Answear

Οι κανόνες του διαγωνισμού Aswear Graphic Design Masters

Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό Aswear Graphic Design Masters πρέπει να δημιουργήσουν έργα γραφιστικής τέχνης, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από τα προϊόντα που αποτελούν τη συλλογή της Answear. Τα υλικά που θα χρειαστεί κάθε καλλιτέχνης είναι διαθέσιμα μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού, δηλαδή στο https://masters.answear.gr.

Από τη βάση των έτοιμων φωτογραφιών που υπάρχουν εκεί, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι διαγωνιζόμενοι είναι να επιλέξουν ενδιαφέρουσες λήψεις ενός προϊόντος και να του δώσουν νέο περιεχόμενο και νόημα, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό γραφιστικό design.

Όσον αφορά στη διάρκεια του διαγωνισμού, πρόκειται να διαρκέσει έως τις 31 Ιανουαρίου 2023. Μέχρι τότε, θα γίνονται δεκτές συμμετοχές από όλο τον κόσμο. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν το Φεβρουάριο 2023, ενώ 4 νικητές θα κερδίσουν γενναιόδωρα χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 9.500 ευρώ, με τον πρώτο νικητή να κερδίζει έπαθλο αξίας 5.000 ευρώ.

Οι εξαίρετοι κριτές του Aswear Graphic Design Masters

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η διεθνής κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, που περιλαμβάνει κορυφαία ονόματα από όλη την Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, πρόεδρος της επιτροπής είναι ο Marcin Franczak, ο οποίος είναι creative director της Answear με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία εικαστικής ταυτότητας για τα μεγαλύτερα fashion brands και media. Τα υπόλοιπα μέλη που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού Aswear Graphic Design Masters είναι η διάσημη Σλοβάκα εικονογράφος Petra Slamková, η βουλγαρικής καταγωγής Maria Todorova, συν ιδρύτρια, διευθύνουσα σύμβουλος και διευθύντρια δημιουργικού του πρακτορείου Next-DC, η οποία έχει εργαστεί σε πολύ μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες, όπως Havas και Ogilvy&Mather, καθώς και ο γνωστός καλλιτέχνης, ειδικός στο graphic design και εικονογράφος μόδας, Mitja Bokun από τη Σλοβενία.

Σημαντική πληροφορία επίσης είναι πως για την επιλογή των νικητών, οι κριτές θα βασιστούν στην καλλιτεχνική εμπειρία τους, καθώς και σε κριτήρια που αφορούν στον τρόπο χρήσης των φωτογραφιών του εκάστοτε προϊόντος, αλλά και την απόδοση νέου νοήματος και περιεχομένου μέσω αυτού.

Λεπτομέρειες και κανόνες για το διαγωνισμό, όπως και η βάση δεδομένων των φωτογραφιών είναι διαθέσιμα στο https://masters.answear.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ