Follow us

Το μυστικό της Σταματίνας Τσιμτσιλή για να αναβαθμίζει το look της με το κλασικό τζιν

Πώς θα φορέσεις το τζιν σου στο γραφείο και τις εξόδους σου σύμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το μυστικό της Σταματίνας Τσιμτσιλή για να αναβαθμίζει το look της με το κλασικό τζιν NDP

Οι λογαριασμοί στα social media των celebrities μπορεί να μας δίνουν μία μάτια στις προσωπικές ζωές τους, ωστόσο, προσφέρουν και μία ματιά στις γκαρνταρόμπες του. Μία σύντομη περιήγηση στα προφίλ τους είναι αρκετή για να αντιληφθείς το στιλ, τις προτιμήσεις τους και την αισθητική τους, ενώ έχοντας λίγη παραπάνω προσοχή μπορείς εντοπίσεις στιλιστικά tips και μυστικά, που χρησιμοποιούν στις καθημερινές και επίσημες εμφανίσεις τους. Έτσι, έχεις την ευκαιρία να αντλήσεις ατελείωτη έμπνευση από τους λογαριασμούς τους και εμείς σήμερα θα το την πάρουμε από το πρόσφατο post της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που η παρουσιάστρια μας πρόσφερε τις πιο hot προσιτές στιλιστικές ιδέες αλλά και τους πιο ανανεωμένους συνδυασμούς. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για το στιλιστικό μυστικό της που χρησιμοποιεί στην αναβάθμιση των συνόλων της με πρωταγωνιστή τα τζιν.

Πώς θα φορέσεις το τζιν σου στο γραφείο και τις εξόδους σου σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μετά από τόσα άρθρα που εξυμνούμε τα ντένιμ παντελόνια, θα έχεις καταλάβει πως εδώ στο MissBloom είμαστε λάτρεις των τζιν και δύσκολα τα αποχωριζόμαστε. Είναι η go to επιλογή μας για αμέτρητες περιστάσεις. Επειδή όμως, τα φοράμε τόσο πολύ, τα σύνολα επαναλαμβάνονται και για αυτό χρειαζόμαστε πάντα στιλιστική έμπνευση ώστε να ανανεώνουμε τα looks τους. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram της και σού δείχνει πως να αναβαθμίσεις το κλασικό σου τζιν, για να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Έχουμε αναφέρει πως τα αξεσουάρ και οι χρωματικοί συνδυασμοί μπορούν να κάνουν οποιοδήποτε look να φαίνεται πιο ενδιαφέρον και κομψό. Σε αυτό στηρίχθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία συνδύασε το κλασικό skinny τζιν της με statement γόβες σε φούξια απόχρωση. Η ίδια πρόσθεσε κοσμήματα και μία ιδιαίτερη μπλούζα για να ολοκληρώσει το look της και να κάνει update στο χαλαρό χαρακτήρα του ντένιμ παντελονιού.

Την επόμενη φορά που θα φορέσεις το τζιν σου ακολούθησε το παράδειγμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και παίξε με τους συνδυασμούς των ρούχων και αξεσουάρ για ένα αξιοζήλευτο look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ