Follow us

5 Ελληνίδες fashionistas που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram για στιλιστική έμπνευση

Έτσι, θα γνωρίζεις τι να φορέσεις όποια κι αν είναι η περίσταση.

nadia_rapti Instagram @ nadia_rapti

Η δημιουργία του ιδανικού look για κάθε περίσταση μπορεί να αποδειχθεί ένα αρκετά περίπλοκο project. Σίγουρα κάποιες ημέρες γνωρίζεις αμέσως τι θα φορέσεις είτε πρόκειται να πας στο γραφείο είτε σε κάποια πιο ιδιαίτερη περίσταση. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες άλλες ημέρες που καταλήγεις να κοιτάς με απορία την ανοιχτή ντουλάπα, καταλήγοντας να φοράς κάτι basic απλώς επειδή χρειάζεται να ξεκινήσεις την ημέρα σου.

Ο κόσμος της μόδας και πιο συγκεκριμένα το styling έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και σίγουρα αξίζει να τον ανακαλύψεις περισσότερο. Αυτό σημαίνει πως αξίζει να πειραματιστείς με συνδυασμούς, χρώματα, υφές και μοτίβα, ανακαλύπτοντας έτσι περισσότερο τι σου αρέσει να φοράς και τι όχι. Πολύτιμη βοήθεια για να πετύχεις αυτό τον στόχο είναι τα looks και οι συνδυασμοί που δημιουργιούν οι fashionistas που θαυμάζεις για το στιλ τους. Τα social media άσλλωστε και κυρίως το Ιnstagram προσφέρει αρκετές επιλογές σε λογαριασμούς που θα σε βοηθήσουν.

Εμείς ωστόσο προτιμήσαμε να σου προτείνουμε λογαριασμούς από Ελληνίδες fashionistas που σίγουρα αξίζει να ακολουθήσεις. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως δεν χρειάζεται να αντιγράψεις ακριβώς ένα look. Αξίζει όμως να κάνεις ένα scroll down στα προφίλ και να παρατηρήσεις τους συνδυασμούς που δημιουργούν. Κάποιοι ίσως σε ενθουσιάσουν και θελήσεις να τους αντιγράψεις και εσύ. Κάπως έτσι και με την πάροδο του χρόνου,, θα παρατηρήσεις πως το στιο σου αλλάζει και εσύ νιώθεις ανανεωμένη.

#1 Έβελυν Καζαντζόγλου

#2 Νάντια Ράπτη

#3 Ελένη Μπουγιουκλή

#4 Έλενα Γαλύφα

#5 Βάσια Κωσταρά

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ