Follow us

Γίνε η νύφη που δεν θα μοιάζει με καμία | Τα πιο viral νυφικά του TikTok

Οι πιο ιδιαίτερες νύφες του TikTok και τα ξεχωριστά νυφικά τους που εκτίναξαν τα views!

MissBloom TEAM
Τα πιο ιδιαίτερα viral νυφικά του TikTok Splash News / Ideal Images

Ανέκαθεν οι γάμοι ήταν οι τελετές που συγκέντρωναν ιδιαίτερο στιλιστικό ενδιαφέρον. Και όσο και αν τα τιμώμενα πρόσωπα της ημέρας είναι και η νύφη και ο γαμπρός, η νύφη θεωρείται άτυπα η πρωταγωνίστρια, τουλάχιστον από τη σκοπιά της μόδας. Δεν είναι τυχαίο που "σκρολάροντας" στο TikTok ή στο Instagram συχνά θα δεις content creators και influencers να δίνουν το δικό τους sneak peek από τη διαδικασία αναζήτησης του νυφικού τους μέχρι και το ολοκληρωμένο look για την ημέρα του γάμου τους.

Η αλήθεια είναι πως το νυφικό αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομμάτι, με συμβολισμό που μας συνοδεύει σε μία από τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις της ζωής μας και η αναζήτησή του μπορεί ακόμα και να θεωρηθεί ...τέχνη. Η τεράστια σημασία του αποδεικνύεται και από τα views που συγκεντρώνει στο TikTok το hashtag #weddingdress, που φτάνει τα 11 δισεκατομμύρια.

Πολλές νύφες στην αναζήτηση του τέλειου νυφικού, προτίμησαν διαφορετικές από τις συνηθισμένες οδούς και αυτό τις αντάμειψε. Η πλατφόρμα του TikTok ήταν γεμάτη από ξεχωριστά viral νυφικά και εμείς σου τα παρουσιάζουμε:

Το πλεκτό χειροποίητο νυφικό

Η content creator που ειδικεύεται στο πλέξιμο, Veronika Lindberg, μετρά πάνω από 240.000 συνδρομητές στο YouTube και θέλοντας να παραμείνει πιστή στην τέχνη που αγαπάει και την ανέδειξε, έπλεξε η ίδια το νυφικό της. Το δύσκολο εγχείρημά της, της πήρε 45 ημέρες και η ίδια κατέγραψε τη διαδικασία σε vlog που έχει συγκεντρώσει 3.4 εκ. προβολές. Η επιτυχία που σημείωσε πυροδότησε το προσωπικό όραμά της, για το οποίο δήλωσε χαρακτηριστικά "ήθελα να καταρρίψω το μύθο πως το πλέξιμο είναι κάτι που μόνο οι γιαγιάδες κάνουν".

Το νυφικό που κόστισε 47 δολάρια

Η Kiara Brokenbrough δεν ήθελε να ξοδέψει χιλιάδες δολάρια για την τελετή του γάμου της, όπως συνηθίζεται. Το budget της για τον γάμο ήταν μόλις 500 δολάρια και για αυτό επέλεξε να φορέσει ένα νυφικό αξίας 47 δολαρίων από το Shein. Με αυτή της την πράξη θέλησε να προωθήσει το μήνυμα πως σημασία έχει να επενδύεις στον γάμο σου και όχι σε μία μόνο τελετή ή σε ένα μόνο ρούχο.

Το ροζ κουστούμι από τη Zara

Ένα απρόοπτο οδήγησε τη φοιτήτρια μουσικής, Luise Jasche, να επιλέξει ένα πιο εναλλακτικό outfit στον γάμο της. Η 24χρονη σχεδίαζε να φορέσει ένα ολόλευκο νυφικό όταν τελευταία στιγμή παρατήρησε πως είχε λερωθεί και έπρεπε να βρει μία λύση. Έτσι μία ώρα πριν την τελετή βρήκε ένα ultra θηλυκό κουστούμι από τη Zara, το οποίο κατέληξε να λατρέψει ακόμα περισσότερο.

Το ροζ vintage νυφικό

Άλλη μία νύφη που δεν προτίμησε την παραδοσιακή οδό και ανταμείφθηκε είναι η Madison Cervantes. Ψάχνοντας σε vintage καταστήματα για το ονειρικό νυφικό της, ερωτεύτηκε ένα σε ροζ χρώμα με λεπτομέρειες από γαλάζια δαντέλα που της κόστισε 200 δολάρια. Η επιλογή είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρώνει στα videos που μοιράστηκε εκατομμύρια views.

Το second hand νυφικό αξίας μόλις 3.75 δολαρίων

Η Jillian Lynch, μία 32χρονη νύφη από το Οχάιο, ήταν αποφασισμένη να βρει το νυφικό της σε ένα second hand κατάστημα. Μετά από αναζήτηση 4 ημερών, βρήκε ένα φόρεμα σχεδιασμένο από την Camila Coelho και η τιμή του αναγραφόταν στα 220 δολάρια. Στο ταμείο, όμως, την χρέωσαν μόνο 3.75 δολάρια. Όταν το αποκάλυψε στο TikTok, έλαβε πολύ θετικά σχόλια και έτσι αποφάσισε αυτό να είναι το νυφικό της για εκείνη την ξεχωριστή μέρα.

Το νυφικό της μητέρας από το 1989

Η Jamie Guillory παντρεύτηκε στην Καλιφόρνια τον Μάιο και ήθελε πάντοτε να φορέσει το νυφικό της μητέρας της στον γάμο της. Έτσι αποφάσισε να μεταποιήσει το φόρεμα, κάνοντας το πιο κοντό και αφαιρώντας κάποιες διακοσμητικές λεπτομέρειες. Η σύγχρονη εκδοχή του νυφικού της μητέρας της ταίριαξε τέλεια στο wedding rehearsal της.

Το viral μεταποιημένο νυφικό

Η νύφη από τη Νέα Υόρκη, Taylor Popik, βρήκε το dream dress για τον γάμο της σε ένα κατάστημα που ειδικεύεται στα νυφικά. Η αγορά τής κόστισε πάνω από 5.000 δολάρια και η Taylor ερωτεύτηκε τόσο το φόρεμα που δεν ήθελε να το φορέσει μόνο μία φορά. Έτσι το έδωσε για μεταποίηση και από μάξι το έκανε μίνι για να μπορεί να το φοράει σε κάθε περίσταση. Οι followers της λάτρεψαν αυτή την ιδέα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ