Follow us

Από 2XS έως 4XL | Ανακαλύψαμε τα made in Greece τζιν παντελόνια που αγκαλιάζουν όλες τις σιλουέτες

Ανανέωσε το στιλ σου με τζιν παντελόνια που έχουν ελληνική υπογραφή.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Το τζιν παντελόνι είναι ένα από τα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που μπορεί να φορέσει η καθεμία από εμάς όποια κι αν είναι η ηλικία, το στιλ, το lifestyle ή ο σωματότυπος της. Πρόκειται μάλιστα για ένα διαχρονικό bottom που μπορείς να φορέσεις το πρωί στο γραφείο, αργότερα στις casual βόλτες ή ακόμα και στη βραδινή έξοδο και να πειραματιστείς διάφορους συνδυασμούς. Συνήθως είναι ο πρωταγωνιστής της "στολής” που δημιουργούν οι fashionistas που θέλουν να δείχνουν συνεχώς προσεγμένες χωρίς να σπαταλούν πολύ χρόνο μπροστά στον καθρέφτη.

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά στην επιλογή του ιδανικού τζιν, υπάρχει μία συμβουλή που προτείνει πως αξίζει να ενημερωνόμαστε για τα denim trends της εκάστοτε σεζόν. Ωστόσο, είναι σημαντικότερο να επιλέγουμε τα τζιν μας με βάση τις ανάγκες του σώματός μας. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με τζιν παντελόνια που αναδεικνύουν την petite, slim ή curvy σιλουέτα σου, τα οποία θα ευχαριστηθείς να φοράς.

Σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε αναζήτηση του τέλειου τζιν, υπάρχει ένα ελληνικό brand που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τον εν λόγω στόχο. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το brand που έχει δημιουργήσει η Μιρκέτα Βιδάλη και ονομάζεται No Thinkin. Εκεί μπορείς να βρεις τζιν παντελόνια σε κάθε πιθανή γραμμή, αλλά και στιλ, ώστε να επιλέξεις τα αγαπημένα σου σχέδια. Ένας από τους λόγους που έχουμε ξεχωρίσει όμως το εν λόγω brand είναι η ποικιλία που προσφέρει σε νούμερα. Τα τζιν της No Thinkin είναι διαθέσιμα από 2XS έως 4XL, ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να βρει το ιδανικό τζιν ανάλογα με τη σιλουέτα της. Αρκετά δίκαιο, σωστά;

Editor's Picks

Mom Fit Τζιν Hailey Πολύ Ψηλόμεσο Σκούρο Μπλε No Thinkin

Mom Fit Τζιν Kim Πολύ Ψηλόμεσο Μαύρο No Thinkin

Straight Fit Τζιν Kendall Ψηλόμεσο με άνοιγμα στο τελείωμα Sustainable Σκούρο Μπλε No Thinkin

Wide Leg Τζιν Selena Πολύ Ψηλόμεσο Μαύρο No Thinkin

Straight Fit Τζιν Isabella Mid Rise Sustainable Ανοιχτό Μπλε Πετροπλυμένο No Thinkin

Wide Leg Τζιν Bella Ψηλόμεσο Ανοιχτό Μπλε Πετροπλυμένο No Thinkin

Wide Leg Τζιν Selena Πολύ Ψηλόμεσο Μπλε Γκρι Πετροπλυμένο No Thinkin

Τζιν Καμπάνα Miley Πολύ Ψηλόμεσο Sustainable Ανοιχτό Μπλε Πετροπλυμένο No Thinkin

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ