Follow us

Πώς θα ανανεώσεις το στιλ σου το 2023 | Τα πιο updated tips από την fashion editor

Plus όλα τα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου και τα αγαπημένα πρόσωπα σου.

the mall athens Βασίλης Μαντάς

Ο Ιανουάριος είναι ο ιδανικός μήνας για να ''πατήσεις'' το κουμπί update στην γκαρνταρόμπα σου. Λίγο ο κορεσμός από την glamorous αισθητική των εορτών, λίγο το νέο ξεκίνημα του χρόνου, όλες μας έχουμε μία επιθυμία για στιλιστική ανανέωση. Έτσι, λοιπόν, ως fashion editor κρίνω πως είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο shopping spree. Σήμερα θα έρθεις μαζί μου στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens όπου εντόπισα τα κατάλληλα items που χρειάζεσαι, προκειμένου να επενδύσεις σωστά το fashion budget σου. Το The Mall Athens έχει καταφέρει να συγκεντρώσει όλα τα hot fashion brands δημιουργώντας έναν επίγειο παράδεισο για κάθε fashion lover, που επιθυμεί να κάνει τα ψώνια του εύκολα και γρήγορα.

Πώς θα ανανεώσεις το στιλ σου το 2023 | Τα πιο updated tips από την fashion editor

Στα καταστήματα που επισκέφθηκα, εντόπισα trendy items που θα κάνουν update στο στιλ σου με τον πιο κομψό τρόπο και θα διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό το καθημερινό σου styling. Τάσεις, διαχρονικά pieces, άνετα looks και απαραίτητα fashion items, είναι μερικά από αυτά που θα βρεις παρακάτω στο shopping spree μου στο The Mall Athens.

Τα items που κέρδισαν την ψήφο εμπιστοσύνης της MissBloom fashion editor

Θα ξεκινήσουμε από τo homewear και κυρίως τις πιτζάμες, μία κατηγορία αρκετά παραμελημένη. Στo κατάστημα Minerva βρήκαμε εκείνες τις πιτζάμες με το άκρως θηλυκό φλοράλ print και τις χρυσαφένιες αποχρώσεις που θα προσθέσουν στιλ ακόμα και στον ύπνο σου. Οι συγκεκριμένες έχουν σατινέ υφή, προσφέροντας την προσιτή πολυτέλεια στις στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι.

minerva

Συνεχίζουμε με ένα key item που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, το φλοράλ φόρεμα. Στο κατάστημα Replay βρήκα το ιδανικό με άνετη εφαρμογή και ζώνη στη μέση, για να δώσει περισσότερο σχήμα στη γυναικεία σιλουέτα. Για να είσαι updated με την εποχή, συνδύασε το εν λόγω φόρεμα με ένα ζευγάρι chelsea μποτάκια.

replay

Στο κατάστημα Staff Gallery βρήκα το πιο κομψό wide leg τζιν που κολακεύει κάθε γυναίκα. Η ψηλόμεση εφαρμογή και η άνετη γραμμή του δίνουν την όψη μίας πιο ψηλής σιλουέτας, τονίζοντας παράλληλα τη γυναικεία μέση. Εγώ το συνδύασα με ένα καφέ cropped πουλόβερ, που αγκαλιάζει με ζεστασιά και στιλ το σώμα, για μία κομψή αντίθεση. Δημιούργησε ένα look ιδανικό και για το γραφείο.

staff gallery

Στο The Mall Athens μπόρεσα εύκολα να βρω και τα πιο άνετα παπούτσια, που μπορείς να φορέσεις ακόμα και σε μια βραδινή έξοδο. Στο κατάστημα Parex βρήκα oxfords με δερμάτινη όψη που θα ολοκληρώνουν εύκολα το outfit σου. Η κομψή τους φόρμα είναι ιδανική και για looks με φορέματα και φούστες κάτι που τα καθιστά απαραίτητα.

parex

Τα αξεσουάρ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το shopping spree μου. Στο κατάστημα Oroloi.gr ερωτεύθηκα το Tissot Seastar ρολόι, μία διαχρονική προσθήκη στη συλλογή των κοσμημάτων μου με την εγγύηση της ελβετικής τεχνοτροπίας. Εδώ να σε ενημερώσω πως ένα κομψό ρολόι προσθέτει πολλούς πόντους στην εμφάνιση σου, προσφέροντας την απαραίτητη πινελιά πολυτέλειας ακόμα και στο casual look σου. Για αυτό και επέλεξα το συγκεκριμένο μοντέλο που ισορροπεί τέλεια μεταξύ του sport και fancy look.

Oroloi

Επόμενη στάση ήταν το κατάστημα Mark Aalen, στο οποίο δεν μπορούσα να ''ξεκολλήσω'' από τους σκελετούς των γυαλιών ηλίου και οράσεως. Επέλεξα, ωστόσο, να εστιάσω σε έναν κομψό σκελετό με δυναμικό look και femme fatale αισθητική για να ανανεώσω τα γυαλιά της μυωπίας μου. Να μην ξεχνάμε πως και αυτά παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο look και αξίζουν την ίδια προσοχή με τα υπόλοιπα αξεσουάρ μας. Πέρα από τη χρηστικότητα τους, έχουν και στιλιστική αξία και εγώ επέλεξα τα μαύρα Max Mara cat eye γυαλιά οράσεως.

mark alen

Το shopping spree μου δεν θα μπορούσε να τελειώσει χωρίς τα δώρα για τα αγαπημένα μου πρόσωπα και ειδικά στο The Mall Athens, όπου οι επιλογές είναι πολλές. Στο κατάστημα Intimissimi Uomo εντόπισα τις πιο κομψές ανδρικές πιτζάμες από μετάξι, που θα γίνουν σίγουρα αξέχαστο δώρο. Ποιος δεν θέλει, άλλωστε, να τον αγγίζει ένα τόσο απαλό και άνετο ύφασμα όπως αυτό; Μάλιστα, η Intimissimi Uomo σχεδίασε και matching μποξεράκι.

intimissimi

Και για τη μικρή φίλη μου στο κατάστημα LEGO® Store βρήκα το πιο fun παιχνίδι ενός πανέμορφου λουλουδιού. Σίγουρα δεν θα μπορέσει να κρατήσει τη χαρά της. Άλλωστε στη LEGO®, γνωρίζουν πως να δημιουργούν έναν παράδεισο παιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους με collective κατασκευές.

lego store

Ένα ολοκληρωμένο shopping haul για τα απαραίτητα items της γκαρνταρόμπας και τα πιο έξυπνα δώρα ολοκληρώθηκε σύντομα και αποτελεσματικά. Για εμένα το The Mall Athens είναι ο fashion παράδεισος μου και σίγουρα και ο δικός σου.

The Mall

More Info | www.themallathens.gr

the mall athens
themall

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr