Follow us

Η Κατερίνα Ευαγγελινού στο Missbloom | Η αγαπημένη της τσάντα είναι εκείνη που δεν αποχωρίζονται όλα τα διάσημα style icons

Η fashionista Κατερίνα Ευαγγελινού αποκαλύπτει στο Missbloom τα μυστικά του στιλ της.

katherinevangelinou Instagram @katherinevangelinou

Εάν αγαπάς τη μόδα, το street style και τα ταξίδια, τότε σίγουρα αξίζει να πατήσεις το "follow button” στο προφίλ της Κατερίνας Ευαγγελινού στο Instagram, το οποίο μετρά περισσότερους από 65 χιλιάδες followers. Με ένα scroll down, είναι σίγουρο πως θα βρεις στιλιστική έμπνευση, συνδυασμούς που αξίζει να αντιγράψεις αλλά και chic τρόπους για να υιοθετήσεις τις τάσεις της μόδας.

Το Missbloom συνομίλησε με την Κατερίνα Ευαγγελινού σε μία fashion συζήτηση που αποδεικνύει πως η κομψότητα είναι διαχρονική, ενώ υπάρχουν κάποια items που αξίζει να υπάρχουν σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ποια είναι αυτά; Ένα τζιν παντελόνι, ένα blazer, ένα πουκάμισο σε ανδρική γραμμή. Η fashionista μάλιστα έχει επίσης ιδιαίτερη αδυναμία σε ένα διαχρονικό αξεσουάρ που δεν χάνει ποτέ τη στιλιστική του αξία. Ο λόγος για την κλασική μαύρη καπιτονέ τσάντα με τη χρυσή αλυσίδα του οίκου Chanel, την οποία λατρεύουν διαχρονικά τα πιο διάσημα style icons -και όχι μόνο.

Τι φοράς όταν θέλεις να νιώσεις αυτοπεποίθηση;

Επιλέγω κομμάτια τα οποία εκφράζουν πάνω απ´ολα την προσωπικότητα μου και στη συνέχεια το δικό μου προσωπικό στιλ. Η επιλογή γίνεται ανάλογα με την διάθεση που έχω εκείνη τη στιγμή.

Ποια items δεν λείπουν ποτέ από τη ντουλάπα σου;

Από τη ντουλάπα μου δε λείπει ποτέ ένα oversized blazer, ένα black leather παντελόνι, sneakers, αρβυλάκια και μια pencil midi φούστα.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου go-to σύνολο;

Το αγαπημένο μου go-to σύνολο είναι ένα vintage blazer σε οποιαδήποτε απόχρωση εκτός από το μαύρο, ένα πουκάμισο σε ανδρική γραμμή με ένα jean, loafers. Εάν με ξέρεις λίγο, θα έχεις παρατηρήσει ότι επιλέγω πάντα σκουλαρίκια.

Αγαπημένο αξεσουάρ;

Αγαπημένα αξεσουάρ θα έλεγα ότι είναι οι mini bags ή τα σκουλαρίκια αλλά η συλλογή που έχω με τα γυαλιά ηλίου θα με διαψεύδει σίγουρα.

Ποια είναι η no fail στιλιστική συμβουλή που ακολουθείς;

Η no fail στιλιστική επιλογή που ακολουθώ είναι να φοράω εγώ τα κομμάτια που επιλέγω και όχι να με φοράνε. Να μην κάνω υπερβολές και να δημιουργώ το outfit μου ανάλογα με την περίσταση.

Flat ή ψηλοτάκουνα; Γιατί τα προτιμάς;

Αυτή την ερώτηση μου την έκαναν πρόσφατα στο Instagram και η απάντηση μου ήταν ότι μου αρέσουν και τα δυο. Flat για τις καθημερινές εμφανίσεις και ψηλοτάκουνα για ένα glam look ακόμα κι αν είναι σε ανδρόγυνο στιλ.

Ποια είναι η τσάντα που δεν αποχωρίζεσαι;

Η τσάντα που δεν αποχωρίζομαι ποτέ είναι μια μαύρη Chanel με χρυσές λεπτομέρειες.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ