Follow us

Animal Print & Leather | H Αθηνά Οικονομάκου συνδυάζει υποδειγματικά δυο bold στοιχεία της μόδας

Η Αθηνά Οικονομάκου συνδύαζε με στιλ στο looks της δύο αντίθετα στοιχεία.

MissBloom TEAM
Animal Print & Leather | H Αθηνά Οικονομάκου συνδυάζει υποδειγματικά δυο bold στοιχεία της μόδας NDP

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι από εκείνες τις Ελληνίδες που όχι μόνο αγαπούν τη μόδα αλλά ασχολούνται ενεργά με αυτή. Έχοντας δημιουργήσει δύο brands, ένα αφιερωμένο στα κοσμήματα και ένα σε συνεργασία με τη Μαίρη Συνατσάκη το οποίο εστιάζει στη boho αισθητική, έχει αφήσει το δικό της αποτύπωμά στη σύγχρονη ελληνική μόδα. Πέρα όμως από την επιχειρηματική της ενασχόληση, η ηθοποιός αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση τη στενή της σχέση με το στιλ. Ένα στιλ με boho και ρομαντικές επιρροές που έχει διαμορφώσει και εξελίξει ανά τα χρόνια.

Συχνά θα τη δούμε να φοράει αέρινα φορέματα ή φούστες και φλοράλ κομμάτια τα οποία της αρέσει να συνδυάζει με άλλα πιο δυναμικά, όπως αρβυλάκια ή δερμάτινα jackets δημιουργώντας μία άκρως ενδιαφέρουσα αντίθεση. Εντός αυτής της φιλοσοφίας κινήθηκε και σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της. Η Αθηνά Οικονομάκου στην επίσημη θεατρική πρεμιέρα της παράστασης "Η Τρελή του Σαγιό", όπου συμμετέχει, φωτογραφήθηκε με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, συγκεντρώνοντας πάνω της όλα τα βλέμματα.

Animal Print & Leather | H Αθηνά Οικονομάκου συνδυάζει υποδειγματικά δυο bold στοιχεία της μόδας

Στο look της πρωταγωνίστησε ένα κομμάτι από τη συλλογή του brand της. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα μάξι αέρινο φόρεμα σε animal print μοτίβο με σέξι cutouts και διακοσμημένο με κρύσταλλα ζιργκόν από το Project Soma. Θέλοντας να δημιουργήσει μία δυνατή αντίθεση αλλά και να προσαρμόσει το σύνολο στον χειμώνα, ολοκλήρωσε το look της μ' ένα δερμάτινο τζάκετ.

Αθηνά Οικονομάκου

Η επιτυχία της συγκεκριμένης εμφάνισης έγκειται στο γεγονός πως η Αθηνά Οικονομάκου δεν επέλεξε τον αναμενόμενο "δρόμο" όσον αφορά το styling. Πειραματίστηκε με δύο ιδιαίτερα bold στοιχεία και το αποτέλεσμα την αντάμειψε.

Πώς να δημιουργήσεις ένα look με bold αντιθέσεις

Animal print, bikercore, ρομαντισμός είναι όλα στοιχεία φαινομενικά αταίριαστα και ασύνδετα μεταξύ τους. Παρόλα αυτά η ένωση τόσο δυναμικών αισθητικών μεταξύ τους μπορεί να "γεννήσει" ένα άκρως ενδιαφέρον αποτέλεσμα, όπως αποδεικνύει και το look της Αθηνάς Οικονομάκου. Στην επόμενη βόλτα σου, δοκίμασε να φορέσεις ένα λεοπάρ φόρεμα πάνω από το τζιν σου και ολοκλήρωσε μ' ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή εναλλακτικά συνδύασε διαφορετικά έντονα prints όπως το λεοπάρ με ρίγες και φόρεσέ τα με το δερμάτινο τζάκετ σου ή ένα δερμάτινο παλτό. Στη βραδινή σου έξοδο δώσε μία ευκαιρία σε ένα animal print babydoll φόρεμα πάνω από ένα πουκάμισο με bell sleeves και γόβες σε απόχρωση του ροζ ή φόρεσε ένα smock dress σε candy απόχρωση με animal print μπότες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ