Follow us

Το casual look της Κόνι Μεταξά με το απόλυτο trend των τελευταίων χρόνων στα παντελόνια

Το casual σύνολο της Κόνι Μεταξά με το on trend cargo παντελόνι.

MissBloom TEAM
Το casual look της Κόνι Μεταξά με cargo παντελόνι NDP

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα στιλ παντελονιού που δεν έχει επικρατήσει μόνο ανάμεσα στα υπόλοιπα αλλά το ξεχωριστό σχέδιό του έχει επεκταθεί και σε άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, όπως στις φούστες ή και τα φορέματα. Μιλάμε φυσικά για το cargo παντελόνι που ξεχωρίζει για τη loose εφαρμογή του και τις πολλές τσέπες του οι οποίες το καθιστούν κορυφαίο παντελόνι του utilitarian- ή χρηστικού- ντυσίματος. Οι τελευταίες στιλιστικές σεζόν το έχουν υιοθετήσει σταθερά ως hot τάση. Πρωταγωνιστεί στο street style και έχει ανέλθει σε ένα από τα αγαπημένα κομμάτια των fashion lovers, και όπως φαίνεται και της Κόνι Μεταξά.

Η τραγουδίστρια συχνά απασχολεί την εγχώρια μόδα με τα bold, δυναμικά σύνολα της, που αντικατοπτρίζουν την αυθεντική προσωπικότητά της. Στο Instagram της συναντάμε τα looks που μοιράζεται με τους followers της, από τα οποία δεν λείπει η εκκεντρικότητα, τα σέξι στοιχεία και το χρώμα.

Η πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, ωστόσο, διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες, εστιάζοντας περισσότερο στην άνεση, χωρίς όμως να θυσιάζει στιλ. Πιο συγκεκριμένα, η Κόνι Μεταξά απαθανατίστηκε στη Γλυφάδα σε χαλαρή βόλτα με τον σύζυγό της Μάριο Καπότση και φιλική παρέα, φορώντας ένα look που άρμοζε απόλυτα στην περίσταση.

Το casual look της Κόνι Μεταξά με το απόλυτο trend των τελευταίων χρόνων στα παντελόνια

Στο outfit της ξεχωρίζουν ένα μάλλινο πουλόβερ και ένα κασκόλ σε μαύρο χρώμα, το ultra cool cargo παντελόνι της σε χακί απόχρωση και τα κλασικά loafers, που δημιούργησαν ένα cozy σύνολο που συνδύαζε άνεση και αβίαστο στιλ, με αρμονικό τρόπο. Μάλιστα, η Κόνι Μεταξά ολοκλήρωσε το outfit με ένα από τα εμβληματικά τσαντάκια του οίκου Dior, δίνοντας ένα έξτρα ενδιαφέρον στην εμφάνισή της.

Πώς να φορέσεις το cargo παντελόνι σε κάθε περίσταση

Όπως αναφέραμε παραπάνω, η "φύση" του συγκεκριμένου παντελονιού είναι utilitarian, παραπέμποντας το έτσι σε πιο χαλαρές περιστάσεις που έχουν ως προτεραιότητα την πρακτικότητα και την άνεση. Έτσι μπορείς να το φορέσεις με ευκολία σε πρωινή έξοδο για καφέ με ένα t-shirt και μποτάκια ή αν σου αρέσουν οι αντιθέσεις, με τις girly μονόχρωμες μπαλαρίνες σου. Αντίστοιχα, σε μία εξόρμηση στο βουνό μπορείς να επιλέξεις να το συνδυάσεις με ένα high neck fleece πουλόβερ και πεζοπορικά μποτάκια. Μη διστάσεις, όμως, να το φορέσεις και στις glam βραδινές εξόδους σου. Σε δερμάτινο ή tailored ύφασμα το συγκεκριμένο κομμάτι μπορεί να συνδυαστεί άρτια με ένα στράπλες μάλλινο τοπ και τα square toe μποτάκια σου, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει.

Get inspired

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ