Follow us

4 τσάντες από τη νέα συλλογή της Mango που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις

Οι τσάντες που θα κρατήσεις και θα σε ρωτούν όλοι από πού τις αγόρασες.

4 τσάντες από την νέα συλλογή της Mango που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις Splash/Ideal Images

Αν λατρεύεις τις τσάντες όσο εμείς, τότε σήμερα θα βρεις τον ιδανικό shopping guide με τα τέσσερα σχέδια που αξίζει να κάνεις δικά σου από την νέα συλλογή της Mango. Μέχρι τώρα θα έχεις καταλάβεις πως εδώ στο MissBloom λατρεύουμε τις τσάντες και αποτελούν το ''guilty pleasure'' αξεσουάρ, που όσα και αν έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας ποτέ δεν είναι αρκετά. Τη λατρεία μας για τις τσάντες φουντώνουν ολοένα και περισσότερο οι τάσεις, οι οποίες κάθε σεζόν ανανεώνουν το αγαπημένο μας αξεσουάρ με τις πιο υπέροχες εκδοχές του. Έτσι, μας ήταν σχεδόν αδύνατο να αντισταθούμε στην νέα συλλογή της Mango, η οποία αφιέρωσε extra χρόνο στη σχεδίαση των πιο hot τσαντών της σεζόν.

Shop the hot bags | Οι Mango τσάντες που θα θες άμεσα να αποκτήσεις

Συνεχίζοντας να σκρολάρεις θα ανακαλύψεις 4 σχέδια, που μπήκαν κατευθείαν στη shopping list μας χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Οι λόγοι είναι αρκετοί αλλά θα εστιάσουμε για αρχή στον on trend χαρακτήρα τους. Το οβάλ σχήμα, το shoulder design τους και οι ευέλικτες αποχρώσεις κάνουν προσιτές τις φετινές τάσεις στις τσάντες όπου τα γεωμετρικά σχήματα είναι πιο έντονα από ποτέ μέσα από καθαρές γραμμές. Επίσης, δείχνοντας λίγη παραπάνω προσοχή θα ξεχωρίσεις μινιμαλιστικές 00s πινελιές, που τις κάνουν ιδανικές για κάθε σου look.

Τα μεγέθη ποικίλουν αλλά η κομψότητα είναι δεδομένη και για αυτό παρακάτω θα βρεις την ιδανική τσάντα που θα κάνει update στη συλλογή σου και τις εμφανίσεις σου. Είμαστε σίγουρες πως οι νέες τσάντες της Mango θα κλέψουν την καρδιά σου.

Οβάλ τσάντα ώμου, Mango

Τσάντα ώμου με αγκράφα, Mango

Crossbody τσάντα, Mango

Τσάντα ώμου σε ταμπά απόχρωση, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ