Follow us

Οι "διάσημες κόρες" κλέβουν την παράσταση | Τα nepo babies που συζητήθηκαν στο Παρίσι

Φέτος στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, εκτός από τις εντυπωσιακές δημιουργίες, έκαναν αίσθηση και οι παρουσίες των nepo babies.

MissBloom TEAM
Τα nepo babies που πρωταγωνίστησαν στην Εβδομάδα μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι Splash News / Ideal Images

Τον τελευταίο καιρό ακούμε πιο συχνά από ποτέ τον όρο "nepo babies". Για όσες δεν γνωρίζουν, το "nepo" προέρχεται από το "nepotism" που σημαίνει "οικογενειοκρατία", και επομένως μιλάμε για τα παιδιά, και πιο συγκεκριμένα τις κόρες, διασήμων που έχουν κατακλύσει τη σύγχρονη μόδα και τη showbiz γενικά. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, με κάποιους να θεωρούν ότι τα nepo babies δεν αντιμετωπίζονται αντικειμενικά και έχουν πλεονέκτημα απέναντι στα υπόλοιπα κορίτσια που ξεκινούν από το μηδέν την καριέρα τους. Αυτό το φαινόμενο έχει επικρατήσει ιδιαίτερα στον χώρο του μόντελινγκ, κάτι που φάνηκε και από την παρουσία τους στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού.

Η πολυαναμενόμενη fashion week στην γαλλική πρωτεύουσα, πέρα από εκθαμβωτικές και αμφιλεγόμενες δημιουργίες, είχε έντονη συμμετοχή από nepo babies. Από τις πασαρέλες μέχρι τα front rows των μεγαλύτερων οίκων μόδας, οι όμορφες κόρες ηθοποιών, πρώην μοντέλων ή celebrities, έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Μάλιστα, αρκετές από αυτές αναμένονται πολλά υποσχόμενες στον χώρο της μόδας, επιδεικνύοντας ένα ιδιαίτερο στιλ και μια μοναδική ικανότητα να ξεχωρίζουν στα catwalks και στις φωτογραφίσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το ντεμπούτο της στις εβδομάδες μόδας έκανε η Apple Martin, η κόρη της Gwyneth Paltrow και του τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin. Η 18χρονη δεν περπάτησε σε κάποια πασαρέλα, όμως έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας ένα ultra chic ταγιέρ και loafers, στο front row του οίκου Chanel, σηματοδοτώντας ηχηρά την είσοδο της στον κόσμο της μόδας.

Οι "διάσημες κόρες" κλέβουν την παράσταση | Τα nepo babies που συζητήθηκαν στο Παρίσι

Η κόρη του Jude Law, Iris Law, συμμετείχε στο catwalk του οίκου Alexandre Vauthier φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία. Μάλιστα, η πανέμορφη 22χρονη θεωρείται ήδη style icon με τις red carpet εμφανίσεις της αλλά και τα καθημερινά looks της που προσφέρουν στιλιστική έμπνευση, ιδιαίτερα για την Gen-Z.

Iris Law

Ένα ακόμα nepo baby, που μπορεί να υπερηφανεύεται για τα εντυπωσιακά γονίδιά της, είναι η Deva Cassel η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα στο Παρίσι. Η κόρη της Monica Belucci και του Vincent Cassel παραβρέθηκε στο fashion show υψηλής ραπτικής του οίκου Dior, φορώντας ένα μίντι φόρεμα με δαντέλα και διαφάνεια και ένα μακρύ παλτό, αποπνέοντας θηλυκότητα και μυστήριο- θυμίζοντας πολύ τη διάσημη μητέρα της.

Η πρώτη couture συλλογή του Haider Ackermann για τον οίκο Jean Paul Gaultier παρουσιάστηκε στα κεντρικά του οίκου, με την Amelia Gray να προσθέτει άλλο ένα catwalk στο "βιογραφικό” της. Η κόρη της Lisa Rinna, reality προσωπικότητα της Αμερικής, έχει ήδη συμμετάσχει σε αρκετές επιδείξεις μόδας και έχει πλέον υιοθετήσει ένα dark ιδιόρρυθμο look που την ξεχωρίζει.

Amelia Gray

Φυσικά, οι παραπάνω δεν είναι οι μόνες διάσημες κόρες που έχουν καταφέρει να διεισδύσουν στον μαγευτικό χώρο της μόδας. Ονόματα όπως αυτά των Bella και Gigi Hadid, της Kaia Gerber, της Kendall Jenner, της Lila Moss και της Hailey Bieber απασχολούν συνεχώς την επικαιρότητα, με κάποιες από αυτές να έχουν αποδείξει επανειλημμένα την αξία τους και να έχουν ανέλθει σε κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως. Επομένως, μένει να δούμε ποιες από τις νεότερες αφίξεις θα αντέξουν στο χρόνο και θα κάνουν level up στη μόδα με την προσωπικότητα, το ταλέντο και το στιλ τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ