Follow us

Χειμερινές εκπτώσεις | Αυτά είναι τα must have παπούτσια που θα αγοράσεις τώρα και θα φοράς για πάντα

Τα πιο αξιοζήλευτα σχέδια που θα κάνουν update στη συλλογή των παπουτσιών σου.

MissBloom TEAM
Εκπτώσεις iStock

Όλες περιμένουμε τις εκπτώσεις για να κάνουμε τις πιο σημαντικές αγορές μας κάθε σεζόν. Και σε αυτές σίγουρα συγκαταλέγονται τα παπούτσια, μιας και εκτός του ό,τι μπορούν να καθορίσουν ένα look, αποτελούν και μια επένδυση που θέλουμε να ευχαριστηθούμε πολύ και για πολύ.

Τώρα, λοιπόν, είναι η τέλεια στιγμή να ενεργήσουμε έξυπνα και να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας τα σχέδια εκείνα που λατρέψαμε αμέσως μόλις τα είδαμε και θα συντροφεύουν τα outfits μας όλο τον χειμώνα, αλλά και τις επόμενες σεζόν.

Loafers, μποτάκια και μπαλαρίνες είναι σίγουρα στα must-have παπούτσια που μπορούν να μας κρατήσουν άνετες και στιλάτες κάθε μέρα, όλη μέρα. Κι εμείς βρήκαμε τα πιο hot σχέδια της αγοράς για να μην χρειαστεί να τα ψάξεις καθόλου. Και μάλιστα είναι όλα σε έκπτωση!

Loafers

Η ιδανική επιλογή για όλες εμάς που θέλουμε να είμαστε άνετες στην καθημερινότητα μας, αλλά κάθε μας εμφάνιση να έχει έναν νεανικό και σοφιστικέ χαρακτήρα. Τα κλασικά μαύρα loafers είναι μια ασφαλής πασπαρτού επιλογή, αλλά και το αγαπημένο του χειμώνα μπορντό χρώμα συνδυάζεται πανεύκολα με όλα outfits για το γραφείο. Αν πάλι θες να κάνεις τη διαφορά επίλεξε μπεζ αποχρώσεις, ό,τι πιο κομψό για τον χειμώνα.

Χειμερινές εκπτώσεις | Αυτά είναι τα must have παπούτσια που θα αγοράσεις τώρα και θα φοράς για πάντα
Μαύρα loafers, ENVIE Shoes

Μπορντό loafers, Mairiboo for Envie
Μπορντό loafers, Mairiboo for Envie

Shiny loafers, ENVIE Shoes
Shiny loafers, ENVIE Shoes

Ballerinas

Οι μπαλαρίνες ήταν το μεγάλο comeback της σεζόν και όλα δείχνουν πως ήρθαν για να μείνουν. Και μπορεί να τις έχουμε στο μυαλό μας μόνο σαν μια άνετη επιλογή, αν όμως επιλέξεις ένα εντυπωσιακό σχέδιο, μπορούν να σε συντροφεύουν κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας και κάθε εποχή.

ς1
Σατινέ μαύρες μπαλαρίνες με χρυσή αγκράφα, ENVIE Shoes

ε3
Λεοπάρ μπαλαρίνες με αγκράφα, ENVIE Shoes

ε4
Σατινέ μοβ μπαλαρίνες με στρας, ENVIE Shoes

Rain Boots

Γαλότσες και γαλοτσάκια έχουν την πιο δυναμική παρουσία στα trends τον τελευταίο χρόνο, για τις βροχερές μέρες και όχι μόνο. Κι εμείς σου βρήκαμε τα πιο κομψά σχέδια για να τα φοράς ακόμα και με τα φορέματα σου.

γ3
Χακί γαλότσες, ENVIE Shoes

γ1
Nude γαλοτσάκια, Mairiboo For Envie

γ2
Μαύρο γαλοτσάκι λουστρίν με chunky σόλα, ENVIE shoes

Booties

Μπότες, μποτάκια και αρβυλάκια... Το μεγαλύτερο κεφάλαιο όταν μιλάμε για χειμερινό στιλ. Ψηλές, χαμηλές, με τακούνι, ιππασίας, ankle boots και μπότες πάνω από το γόνατο. Ό,τι κι αν ψάχνεις, θα το βρεις εδώ.

μ6
Μαύρα μποτάκια με ψηλό τακούνι, Mairiboo For Envie

μ4
Μπέζ αρβυλάκιa, ENVIE Shoes

μ2
Nude square toe μποτάκι, Mairiboo for Envie

ςςς
Μπότα πάνω από το γόνατο, ENVIE Shoes

μ3
Μπέζ cowboy boot, ENVIE Shoes

μ1
Platform boots, Mairiboo for Envie

Και αν θέλεις να συνεχίσεις την εξερεύνηση ανάμεσα σε εκατοντάδες ακόμη σχέδια, μη χάνεις χρόνο! Επισκέψου τώρα το e-shop της εταιρίας υποδημάτων ENVIE SHOES και πρόλαβε όλα τα αγαπημένα σου σχέδια σε τιμές εκπτώσεων για λίγες ακόμη ημέρες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ