Follow us

5 στιλιστικές συμβουλές για να υποδεχτείς ανανεωμένη τον Φεβρουάριο

Μικρές στιλιστικές συμβουλές που θα σε αναδείξουν ως την πιο καλοντυμένη.

pfw street style Splash News / Ideal Image

Η αρχή ενός νέου μήνα λειτουργεί ως η τέλεια αφορμή για μία μικρή ανανέωση στο στιλ μας. Οι νέοι συνδυασμοί, τα διαφορετικά looks, η στιλιστική έμπνευση και φυσικά κάποιες χρήσιμες στιλιστικές συμβουλές πρόκειται να σε βοηθήσουν να κάνεις ένα refresh στο καθημερινό ντύσιμό σου και συχνά να βελτιώσεις κάποια λάθη που έκανες. Τι χρειάζεται να γνωρίζεις;

Διαβάστε Επίσης

Ο κανόνας των "4 items"

Πολλοί στιλίστες ορκίζονται σε αυτή τη φόρμουλα. Για παράδειγμα, ένα πουκάμισο και μία φούστα δεν μπορούν να θεωρηθούν ολοκληρωμένο σύνολο, είναι απλώς ρούχα. Εάν όμως προσθέσεις ένα κολιέ και ένα blazer θα έχεις δημιουργήσει ένα total look. Η ουσία είναι να ασχολείσαι με τα σύνολα σου και να σκέφτεσαι έξυπνους και κομψούς τρόπους για να τα αναβαθμίσεις.

Μην προσπαθείς υπερβολικά

Εάν κάθε φορά που ετοιμάζεσαι, περνάς πολύ χρόνο μπροστά στον καθρέφτη και κοιτάς με απορία τη ντουλάπα, τότε κάτι πηγαίνει λάθος. Το στιλ είναι τρόπος έκφρασης και θα πρέπει να βγαίνει από μέσα σου αβίαστα. Μην υπερπροσπαθείς για να δημιουργήσεις την τέλεια εμφάνιση και φόρεσε ό,τι σε κάνει να νιώθεις όμορφη.

Η σπουδαιότητα των underwear

Βασική προϋπόθεση για να δημιουργήσεις μία εμφάνιση χωρίς στιλιστικά λάθη είναι να έχεις επενδύσει στα σωστά εσώρουχα. Διαφορετικά, τα ρούχα δεν θα έχουν την επιθυμητή εφαρμογή και τα looks σου θα μοιάζουν αλλόκοτα. Τα εσώρουχά σου χρειάζεται να προσφέρουν την απαραίτητη στήριξη και να εφαρμόζουν τέλεια στη σιλουέτα, ώστε να νιώθεις άνετα κάθε στιγμή της ημέρας.

Να προσέχεις τις λεπτομέρειες

Ένα πουκάμισο που δεν είναι σωστά σιδερωμένο, μία τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια με φθορές, το στρίφωμα που έχει ξεφτίσει, χρωματικοί συνδυασμοί που στο μυαλό μας φάνταζαν ταιριαστοί. Οι μικρές λεπτομέρειες, που εν τέλει δεν είναι καθόλου ασήμαντες, είναι εκείνες που μπορούν να κάνουν μία εμφάνιση πιο προσεγμένη. Αφού έχει δημιουργήσει ένα σύνολο, ρίξε μία ματιά στον καθρέφτη ώστε να διορθώσεις τυχόν στιλιστικά λάθη.

Να επιλέγεις με προσοχή τις τάσεις της μόδας

Οι γυναίκες που ξεχωρίζουν για τις στιλιστικές τους επιλογές γνωρίζουν πως κάθε σεζόν αξίζει να διαβάζουν τα πάντα για τις τάσεις της μόδας, ωστόσο είναι αρκετά επιλεκτικές με εκείνες που θα υιοθετήσουν. Εάν σκέφτεσαι να υιοθετήσεις κάποια διάσημη τάση φυσικά και αξίζει να το κάνεις. Προσπάθησε όμως να το προσαρμόσεις στη δική σου αισθητική. Πειραματίσου με το styling μέχρι να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή εκείνο που σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ