Follow us

Το shacket της Δανάης Παππά που θα φοράς όλη την άνοιξη

Το πανωφόρι που δεν θα αποχωρίζεσαι την άνοιξη είναι το shacket της Δανάης Παππά και εμείς βρήκαμε τις πιο κομψές εκδοχές του.

Δανάη Παππά Instagram

Δεν θα λέγαμε πως είμαστε μία ανάσα από την άνοιξη, ωστόσο, με αργά και σταθερά βήματα ολοένα και την πλησιάζουμε περισσότερο. Αυτό σημαίνει πως πλησιάζουμε στην ανοιξιάτικη ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας και την αλλαγή του στιλ μας -κάτι που μας ενθουσιάζει κάθε χρόνο. Ποια δεν θέλει, άλλωστε, να αφήσει πίσω της τα βαριά ρούχα του χειμώνα και τις σκούρες αποχρώσεις του; Φυσικά όλες μας για αυτό και σήμερα θα εστιάσουμε σε ένα συγκεκριμένο fashion item που χρειάζεσαι σίγουρα στην γκαρνταρόμπα σου. Ο λόγος για το πανωφόρι shacket, που μας θύμισε την στιλιστική αξία του η ηθοποιός Δανάη Παππά.

Το πανωφόρι που δεν θα αποχωρίζεσαι την άνοιξη είναι το shacket της Δανάης Παππά

Ο λόγος για την εμφάνιση της Δανάης Παππά στο Instagram. Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει φορώντας ένα casual chic look αποτελούμενο από ένα άνετο τζιν, ένα κλασικό λευκό T-shirt και τον πρωταγωνιστή του σημερινού άρθρου, το shacket.

Θα αναρωτιέσαι, όμως, γιατί έχουμε ξεχωρίσει το καρό πανωφόρι της. Το τζάκετ που θυμίζει Shirt είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν, που θα φορέσεις τώρα, την άνοιξη αλλά και τις επόμενες χρονιές. Προσφέρει την απαραίτητη μοντέρνα πινελιά του αβίαστου coolness σε κάθε σου σύνολο. Είναι ανάλαφρο και συγχρόνως προσφέρει την απαραίτητη ζεστασιά, που χρειάζεται κάθε γυναίκα στις απότομες καιρικές εναλλαγές κατά τη διάρκεια της άνοιξης. Ευέλικτο, πρακτικό και κομψό, βάλαμε στόχο να βρούμε τις πιο κομψές εκδοχές του.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις τον απόλυτο shopping guide με τα πιο κομψά σχέδια. Τα κλασικά καρό δίνουν το παρών, ωστόσο, ανάμεσα τους θα βρεις καστόρινες, δερμάτινες και πιο formal εκδοχές του. Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις το ιδανικό shacket για εσένα.

Overshirt με κατόρινη όψη, Zara

Καρό overshirt, H&M

Καρό overshirt με επένδυση, Stradivarius

Overshirt σε κόκκινο χρώμα, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ