Follow us

10 + κομμάτια από την H&M που αποτελούν τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης

Ο ιδανικός τρόπος για να ανανεώσεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου είναι με ένα shopping spree στην H&M.

10 + κομμάτια από την H&M που αποτελούν τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης Splash/Ideal Images

Λίγο πριν καλωσορίσουμε την άνοιξη ξεκινάμε τη στιλιστική οργάνωση της γκαρνταρόμπας μας για να είμαστε έτοιμες και στιλιστικά προετοιμασμένες για την επόμενη σεζόν. Σήμερα, λοιπόν, θα σου παρουσιάσουμε τον οδηγό αγοράς της Η&Μ με τις μεγαλύτερες ανοιξιάτικες τάσεις της σεζόν, τις οποίες έχουν ήδη υιοθετήσει οι fashionistas.

Τι ξεχωρίσαμε από το νέο fashion drop της Η&M

Από την ανοιξιάτικη συλλογή της Η&Μ ξεχωρίσαμε πολύ γρήγορα τις πρώτες μεγάλες τάσεις, που θα δεις να υιοθετούνται τις επόμενες εβδομάδες. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν οι ρίγες. Το διαχρονικό αυτό μοτίβο δίνει φέτος το παρών μέσα από μοντέρνα co-ords σύνολα αλλά και διαχρονικά φορέματα, όπως το πάντα επίκαιρο σεμιζιέ. Ακόμη, το power dressing του γραφείου ανανεώνεται μέσα από μία χαρούμενη χρωματική παλέτα. Το πορτοκαλί έρχεται να κάνει update στο κλασικό κοστούμι, ενώ οι άνετες γραμμές θα προσφέρουν την απαραίτητη άνεση εκείνες τις ημέρες που τη χρειάζεσαι περισσότερο. Το double denim επιστρέφει δυναμικά και αυτό με τον hot combo του τζάκετ και του loose fit τζιν -δύο απαραίτητα κομμάτια σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα ανεξάρτητα από τις τάσεις της σεζόν.

Τα knitted κομμάτια, αυτά με την ομοιόμορφη ριμπ πλέξη που λατρεύουμε να φοράμε δίνουν και αυτά το παρών την άνοιξη και η Η&Μ φρόντισε να τους δώσει τα πιο κομψά looks. Εμείς ξεχωρίζουμε ένα υπέροχο φόρεμα που θα φοράς ασταμάτητα την άνοιξη, καθώς έχει άκρως κολακευτική γραμμή, αλλά και ένα top με την πιο chic λαιμόκοψη και τις ευέλικτες αποχρώσεις που δεν θα αποχωρίζεσαι. Τέλος, διαχρονικά κομμάτια όπως το μπουκλέ τζάκετ που λατρεύουν οι Γαλλίδες αλλά και το πουά φόρεμα με το σαγηνευτικό off shoulder look μάς καλούν να κάνουμε update στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα με πολύ στιλ.

Αυτά και άλλα θα βρεις παρακάτω στον απόλυτο on trend οδηγό αγοράς από την H&M.

Double denim με τζάκετ και τζιν σε wide leg γραμμή, H&M

Knitted φόρεμα, Η&Μ

Ριγέ σεμιζιέ φόρεμα, Η&Μ

Loose κοστούμι σε πορτοκαλί απόχρωση (blazer & παντελόνα), Η&Μ

Ριγέ co-ord με τοπ και φούστα, H&M

Off shoudlers πουά φόρεμα, Η&Μ

Knitted τοπ με heartline λαιμόκοψη, Η&Μ

Μπουκλέ τζάκετ, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ