Follow us

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με ένα chic Zara look

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου βρήκε τους πιο κομψούς στιλιστικούς θησαυρούς στη Zara.

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία για να δημιουργήσεις μία σύγχρονη και κομψή γκαρνταρόμπα. Αντιθέτως, αυτά που χρειάζεσαι είναι όρεξη και καλή διάθεση για να ανακαλύψεις τους στιλιστικούς θησαυρούς στις συλλογές των προσιτών fashion brands. Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελούν οι καλοντυμένες royals που επιλέγουν τα πιο chic κομμάτια των Zara, Mango και Massimo Dutti. Βέβαια, δεν χρειάζεται να πάμε τόσο μακριά για να πάρουμε την κατάλληλη στιλιστική έμπνευση, αφού και οι Ελληνίδες celebrities γνωρίζουν καλά τα προσιτά fashion brands. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι η πρόσφατη παρουσιάστρια που ντύθηκε με κομμάτια από τη Zara, που αξίζει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Ο λόγος για το παρακάτω look της παρουσιάστριας από το πλατό της εκπομπής ''Studio 4''. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου για την τηλεοπτική εμφάνιση της επέλεξε κομμάτια από το νέο fashion drop της Zara.

Η ίδια φόρεσε ένα statement πουκάμισο με λεοπάρ print και λεπτομέρεια από βολάν, το οποίο συνδύασε με μία μαύρη ψηλόμεση παντελόνα. Το style combo της είναι η απόδειξη, πως μπορείς και εσύ γρήγορα και εύκολα να φορέσεις το hot animal print της σεζόν ακόμα και στο γραφείο. Επίσης, το look της ξεχωρίζει για το κομψό χρωματικό συνδυασμό, αλλά και το σχέδιο της παντελόνα. Η τελευταία κολακεύει τόσο την Νάνσυ Ζαμπέτολγου όσο και κάθε άλλη γυναίκα που θα την επιλέξει.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με ένα chic Zara look

Get the look

Βρες παρακάτω τα κομμάτια του Zara look της Νάνσυς Ζαμπέτογλου.

Πουκάμισο με animal print, Zara

Ψηλόμεση παντελόνα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ