Follow us

Οι μπλούζες που αναδεικνύουν τις γυναίκες με μικρό στήθος

Τα κατάλληλα σχέδια για τις πιο κολακευτικές εμφανίσεις.

MissBloom TEAM
Οι μπλούζες που αναδεικνύουν τις γυναίκες με μικρό στήθος Splash/Ideal Images

Είναι σημαντικό πέρα από τάσεις και στιλιστική έμπνευση να σου προσφέρουμε και τα κατάλληλα fashion pieces, που είναι κομμένα και ραμμένα στις ανάγκες σου. Σήμερα θα κάνουμε λόγο για τα κομμάτια που θα αναδείξουν τις γυναίκες με μικρό στήθος. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν υπάρχει κάποιο fashion item που να μην μπορείς να φορέσεις. Αυτή η σιλουέτα σου επιτρέπει σε μεγάλο βαθμό να δοκιμάσεις κάθε τάση, κόψιμο, look και σχέδιο που μπορεί να υπάρχει στην αγορά. Παρ' όλα αυτά, κάποιες γραμμές θα είναι προφανώς πιο κολακευτικές από άλλες. Σε αυτές θα επικεντρωθούμε σήμερα και πιο συγκεκριμένα στις μπλούζες που θα αγκαλιάσουν με τον ιδανικό τρόπο το σώμα σου.

Αν, λοιπόν, έχεις μικρό στήθος τότε μπορείς να εμπιστευθείς τον παρακάτω shopping guide με τα tops, που θα σου λύσουν τα χέρια στο styling. Plus, θα αναβαθμίσουν και τις εμφανίσεις σου, καθώς οι πιο καλαίσθητες βασίζονται στο σωστό fit των ρούχων πάνω στον σωματότυπο.

Τι επιλέξαμε για εσένα: Παρακάτω θα ανακαλύψεις μπλούζες και τοπάκια που φέρουν κάποια ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο ύψος του μπούστου, όπως ένα ντραπέ σχέδιο. Ακόμα, θα βρεις τα on trend cut outs και τα one shoulder τοπάκια, που μπορείς να φορέσεις άφοβα, καθώς θα δημιουργήσουν το πιο κολακευτικό αποτέλεσμα πάνω στη σιλουέτα σου. Ακόμα, τα ''V'' αλλά και οι ''καρδιές'' στη λαιμόκοψη είναι εξίσου ιδανικές για εσένα και θα προσφέρουν πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις σου.

Αυτά και άλλα πολλά θα βρεις παρακάτω στον shopping guide μας.

Εφαρμοστή μπλούζα με ασύμμετρο γιακά και λεπτομέρεια με ύφασμα ντραπέ, Zara

Τοπ με ''V'' λαιμόκοψη, Bershka

Τοπ με ''V'' λαιμόκοψη, Massimo Dutti

Knitted τοπ με λαιμόκοψη καρδιά, H&M

Μπλούζα με pussy bow, Marks & Spencer

Ασύμμετρο τοπ, Pull & Bear

Μπλούζα με λεπτομέρεια από κόμπο, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ