Follow us

Με sneakers, loafers ή ψηλοτάκουνα | Η Έβελυν Καζαντζόγλου φόρεσε το παντελόνι που ταιριάζει με τα πάντα

Plus: Το παντελόνι της Έβελυν Καζαντζόγλου ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες.

MissBloom TEAM
Έβελυν Καζαντόζγλου Instagram

Υπάρχουν κάποια items που αξίζουν την προσοχή όλων των γυναικών. Ο λόγος είναι πως κολακεύουν τις περισσότερες σιλουέτες, είναι πρακτικά και άνετα, ενώ μπορείς να τα φορέσεις σε διάφορες περιστάσεις. Κάπως έτσι, καταφέρνουν να κάνουν το καθημερινό ντύσιμο μία πιο εύκολη διαδικασία. Ακριβώς ένα τέτοιο bottom φόρεσε πρόσφατα και η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε την Έβελυν Καζαντζόγλου στο κέντρο της Αθήνας, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Μοχάμεντ Αλί. Για την εν λόγω casual εμφάνιση, το μοντέλο και influencer συνδύασε μία μαύρη ψηλόμεση παντελόνα, άκρως κολακευτική, με ένα cropped πουλόβερ με ζιβάγκο σε μοβ απόχρωση. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα επίσης μοβ puffer jacket και sneakers. To look της είναι ιδανικό για την εποχή, πολύ κομψό και σύγχρονο.

Αυτό που ξεχωρίσαμε από την εν λόγω εμφάνιση είναι δίχως αμφιβολία η μαύρη ψηλόμεση παντελόνα, ένα bottom που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη γκαρνταρόμπα της. Μπορείς να το φορέσεις από τοπρωί στο γραφείο έως τη βραδινή έξοδο ή σε μία casual εμφάνιση όπως αυτή της Έβελυν Καζαντζόγλου. Το εξίσου σημαντικό είναι πως μπορείς να τα φορέσεις τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Συνεπώς, τα styling combos είναι πολλά και πολύ κομψά.

Το look της Έβελυν Καζαντζόγλου

Με sneakers, loafers ή ψηλοτάκουνα | Η Έβελυν Καζαντζόγλου φόρεσε το παντελόνι που ταιριάζει με τα πάντα
Έβελυν Καζαντζόγλου
Έβελυν Καζαντζόγλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ