Follow us

Η Αντιγόνη Νεοφύτου υιοθέτησε μία από τις δημοφιλείς τάσεις του χειμώνα με το μίνιμαλ look της

Το outfit της Αντιγόνης Νεοφύτου είναι η έμπνευση που χρειάζεσαι!

MissBloom TEAM
Αντιγόνη Νεοφύτου Instagram

Κάθε look μέσω των χρωμάτων, των υφών και των γραμμών του δημιουργεί κάποια συναισθήματα σε όποιον το βλέπει, αλλά κυρίως σε εκείνον που το φοράει. Σε μία εποχή που τα κακά νέα ταξιδεύουν ταχύτατα και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, η "επανάσταση" της γαλήνης και της πνευματικής ηρεμίας, μπορεί να έρθει ακόμη και μέσω του στιλ μας. Αυτό ακριβώς πρεσβεύει η μίνιμαλ αισθητική, που προτάσσει την απλότητα σε κάθε πτυχή της ζωής μας, και αυτό ακριβώς εκφράζει και η Αντιγόνη Νεοφύτου με το πρόσφατο σύνολό της. Μάλιστα, τα χρώματα που επέλεξε για το συνολό της, δηλαδή το λευκό, το μπεζ και το καφέ, είναι κυρίαρχα και σε μία άλλη συναφή της ανάγκης για απλότητα και ηρεμία τάσης, αυτή του Vanilla Girl.

Η ηθοποιός έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής της στη σειρά "Γη Της Ελιάς". Αν και μόλις 25 ετών έχει αποδειχθεί πολλά υποσχόμενη χάρη στο υποκριτικό της ταλέντο. Μία ακόμη πτυχή τους που μας έχει κεντρίσει έντονα το ενδιαφέρον, είναι το προσωπικό της στιλ. Συχνά, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μοιράζεται τα looks της, τα οποία χαρακτηρίζονται από σύγχρονη θηλυκότητα, relaxed κομψότητα, playful διάθεση και ιδιαίτερα αξεσουάρ. Για το πρόσφατο outfit της κινήθηκε εντός της μίνιμαλ φιλοσοφίας και δημιούργησε ένα εξαιρετικά stylish και άνετο χειμερινό σύνολο με casual χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αντιγόνη Νεοφύτου δημοσίευσε φωτογραφία του look της στο οποίο κυριαρχούσαν τα γήινα χρώματα, οι απλές γραμμές και η άνεση. Φόρεσε ένα λευκό τζιν παντελόνι, μία μακριά λευκή ζακέτα, ένα κρεμ πλεκτό πουλόβερ και ένα κοτλέ σακάκι. Ολοκλήρωσε το look με ένα oversized καφέ κασκόλ και μία τσάντα χειρός σε παρόμοια απόχρωση, ενώ για παπούτσια επέλεξε cozy μπεζ μποτάκια.

Πώς να δημιουργήσεις ένα μίνιμαλ σύνολο αλά Vanilla Girl

Το look της Αντιγόνης Νεοφύτου αποπνέι ηρεμία, ισορροπία και παράλληλα είναι απόλυτα κομψό. Ακολουθώντας τα βήματά της, μπορείς και εσύ να θέσεις ως προτεραιότητα στο στιλ σου την απλότητα και την αίσθηση γαλήνης, και να υιοθετήσεις την τάση ξεκινώντας από το office look σου. Για ένα κομψό σύνολο στο γραφείο, φόρεσε μία μάλλινη μίντι φούστα σε υπόλευκη απόχρωση, ένα απλό t-shirt, ένα oversized σακάκι σε καφέ και τα λευκά σου sneakers. Αν θες να το προσαρμόσεις για να αρμόζει και στα after works drinks, προτίμησε μπότες με χαμηλό τακούνι ή μονόχρωμες μπαλαρίνες. Σε περίπτωση που θες να δημιουργήσεις ένα βραδινό look, φόρεσε ένα κρεμ στράπλες φόρεμα με ένα ζευγάρι kitten heels και χρυσά κοσμήματα. Για πανωφόρι, επίλεξε ένα μακρύ παλτό σε απόχρωση του μπεζ.

Get inspired

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ