Follow us

Η Intimissimi παρουσιάζει την πιο σαγηνευτική της συλλογή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Intimissimi γιορτάζει τον έρωτα αποκαλύπτοντας τον αισθησιασμό των lingerie και της γυναίκας που τα φοράει.

MissBloom TEAM
Η Intimissimi παρουσιάζει την πιο σαγηνευτική της συλλογή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Courtesy of Intimissimi

Στην Intimissimi η γιορτή των ερωτευμένων είναι πολύχρωμη και δημιουργεί μία παραμυθένιες εικόνες με τα floral μοτίβα να πλαισιώνουν τη νέα ρομαντική συλλογή.

Ένα παραμύθι που διαδραματίζεται σε βικτωριανή αρχιτεκτονική, ένα μαγικό μέρος όπου οι αντανακλάσεις του νερού, το άρωμα των φρεσκοανθισμένων λουλουδιών και το φως του ήλιου που περνάει μέσα από τα κλαδιά αποτελούν τα βασικά στοιχεία που θα ανακαλύψεις την καμπάνια και τα νέα χέδια της Intimissimi.

Η Intimissimi παρουσιάζει την πιο σαγηνευτική της συλλογή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Courtesy of Intimissimi

Η δαντέλα σε νέες αποχρώσεις, όπως valentine pink, είναι διακοσμημένη με χρυσά κρικάκια, επικαλυπτόμενες τιράντες και διαφανείς λεπτομέρειες. Επιπλέον, η Intimissimi αναβιώνει τη δαντέλα με το digital turquoise και ενισχύει το σχέδιο με γεωμετρικά κεντήματα και φωτεινές χρυσές πινελιές.

Courtesy of Intimissimi

Ακόμα, στη Valentine's συλλογή θα δεις το μαύρο τούλι να εμπλουτίζεται με κεντήματα και μοτίβα από κορδέλα πάνω σε τριγωνικά σουτιέν, ζαρτιέρες και κορμάκια. Αυτά τα εσώροουχα δημιουργούν μία παιχνιδιάρικη θηλυκότητα που είναι ωστόσο σαγηνευτική όταν φοριέται με ένα έντονο κόκκινο μεταξωτό κιμονό.

Courtesy of Intimissimi

Η Intimissimi γιορτάζει τον έρωτα αποκαλύπτοντας τον αισθησιασμό των lingerie και της γυναίκας που τα φοράει. Μία αληθινή γιορτή της αγάπης και των χρωμάτων που θα κάνει αισθητή την παρουσία της σε όλη την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

Courtesy of Intimissimi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ