Follow us

8 Ελληνίδες youtubers που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram για στιλιστική έμπνευση

Στιλιστική έμπνευση από content creators του Υoutube.

8 Ελληνίδες youtubers που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram για στιλιστική έμπνευση Instagram @fosbloque @venetiakamara @imikriollandeza

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που καθεμία από εμάς νιώθει πως χρειάζεται να κάνει μία ανανέωση στο στιλ της. Να πειραματιστεί με διαφορετικούς συνδυασμούς, χρώματα και μοτίβα, ωστόσο για να πετύχουμε τον στόχο μας χρειαζόμαστε στιλιστική έμπνευση. Εκτός από τις fashion influencers και τις celebrities, μία εξίσου έξυπνη επιλογή είναι να παρατηρήσουμε πιο προσεκτικά το στιλ των γυναικών που πρωταγωνιστούν σε μία πολύ ξεχωριστή πλατφόρμα, δηλαδή το youtube.

Τα τελευταία χρόνια, το Youtube και οι content creators του χαίρουν μεγάλης αναγνώρισης και όχι άδικα. Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν, οι γνώσεις που χρειάζεται να έχουν στο μοντάζ, αλλά και οι φρέσκιες ιδέες, έχουν αναδείξει τις youtubers ως content creators που έχουν μεγάλη επιρροή στους νέους ανθρώπους. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει μάλιστα και το στιλ που διαθέτει η καθεμία από αυτές δημιουργούς. Μία επίσκεψη στα προφίλ τους στο Instagram, αλλά και στα βίντεο που ανεβάζουν στο youtube, είναι αρκετή για να γεμίσεις με έμπνευση, αφού πολύ συχνά προτείνουν styling combos, αλλά και κάνουν hauls με όλα όσα προσθέτουν στη γκαρντρόμπα τους. Το σίγουρο είναι πως αξίζουν την προσοχή σου, συνεπώς συγκεντρώσαμε 8 Ελληνίδες youtubers, τις οποίες αξίζει να τσεκάρεις στο Instagram ή και να πατήσεις το follow button, ώστε να μη χάνεις καμία νέα ανάρτηση.

#1 Δανάη Γεωργαντά a.k.a i Mikri Ollandeza

#2 Φωτεινή Αριστακεσιάν a.k.a Fosbloque

#3 Άννα Μαρία Βέλλη a.k.a Ami Yiami

#4 Βενετία Καμάρα

#5 Dat Lilly

#6 Βασιλική Φωτιάδου

#7 Μαρίλλια Σκαρογιάννη a.k.a Marillias Choice

#8 Εβελίνα Νικόλιζα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ