Follow us

Season Sales | Στο Studio Avra θα βρεις τις πιο ιδιαίτερες δημιουργίες για να ανανεώσεις το στιλ σου

Οι δημιουργίες της σεζόν Fall-Winter 2022 διατίθενται με έκπτωση (έως και) 50%.

MissBloom TEAM
Season Sales | Στο Studio Avra θα βρεις τις πιο ιδιαίτερες δημιουργίες για να ανανεώσεις το στιλ σου Courtesy of Studio Avra

Η περίοδος των εκπτώσεων αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για ανανέωση της γκαρνταρόμπας και για κάθε ενημερωμένη fashion lover υπάρχει ένας προορισμός που αποτελεί σίγουρο σταθμό στη διάρκεια των season sales αγορών της: το Studio Avra. Μετρώντας 46 χρόνια φυσικής παρουσίας στην ελληνική αγορά, με συνεπή online παρουσία τα τελευταία χρόνια και πάντα με βαθιά γνώση των σύγχρονων τάσεων, το Studio Avra ξεχωρίζει για τις πρωτοποριακές του συνεργασίες με εγχώρια και διεθνή fashion brands που βρίσκονται σταθερά στην επικαιρότητα της μόδας με τις ξεχωριστές δημιουργίες τους όπως τα MM6 Maison Margiela, Proenza Schouler, Vanessa K και Digitaria.

Season Sales | Στο Studio Avra θα βρεις τις πιο ιδιαίτερες δημιουργίες για να ανανεώσεις το στιλ σου
Logo patch double breast coat, MM6 Maison Margiela. Θα το βρεις εδώ.

Σε ένα περιβάλλον που διακρίνεται για τη μίνιμαλ αισθητική του, οι λάτρεις της σύγχρονης μόδας έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύσουν την απαράμιλλη ομορφιά του streetwear style, όπως είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας MM6 Maison Margiela x Salomon, της παγκοσμίου φήμης γαλλικής εταιρείας, που εξειδικεύεται στην εξωτερική άθληση, την υπόδηση και τον εξοπλισμό.

Studio Avra
MM6 Maison Margiela X Salomon Quicklace sneakers. Θα τα βρεις εδώ.

Αν επιθυμείς, επομένως, να κάνεις μία γενναία και τολμηρή ανανέωση στο στιλ σου, το Studio Avra στην οδό Ιοφώντος 14 (περιοχή Hilton), σε περιμένει για να ενημερωθείς για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στη μόδα και να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία του personal shopping. Οι εκπτώσεις, μάλιστα, που προσφέροντας στα κομμάτια της Fall-Winter 2022 φτάνουν έως και 50%.

Studio Avra
Knitted jumper dress, MM6 Maison Margiela. Θα το βρεις εδώ.

Όλες οι δημιουργίες διατίθενται και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.studioavra.gr

Studio Avra
Ruffle trim jumper, MM6 Maison Margiela. Θα το βρεις εδώ.

Studio Avra
Stretch boots, MM6 Maison Margiela. Θα τις βρεις εδώ.

Studio Avra
Japanese tote bag, MM6 Maison Margiela. Θα τη βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ