Η Georgina Rodríguez πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Elisabetta Franchi

Η καμπάνια για τη συλλογή Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023 με πρωταγωνίστρια τη Georgina Rodríguez.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Για πρώτη φορά στην ιστορία του οίκου μόδας, η Elisabetta Franchi επέλεξε ένα διεθνές όνομα ως πρέσβειρα του brand που ενσαρκώνει την ιδέα της γυναίκας με αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία.

Φωτογραφημένη από τη διάσημη φωτογράφο/ influencer Nima Benati με έδρα την Μπολόνια, η Georgina Rodríguez γίνεται η ιδανική πρωταγωνίστρια μιας μοναδικής και κομψής αφήγησης, η οποία είναι ανοιχτή σε εξωτερικές, αισθητικές επιρροές, διαφορετικές κουλτούρες και νέες δονήσεις που εξυπηρετεί το κεντρικό θέμα που διατρέχει τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023.

"Η Georgina πάντα μου έδινε την εντύπωση της γυναίκας που συμφωνεί με τον κόσμο μου και αποτελεί την τέλεια εκπρόσωπο για τις δημιουργίες μου" σχολίασε η σχεδιάστρια. "Η αυτογνωσία, ένας ισχυρός αλλά πάντα εκλεπτυσμένος αισθησιασμός που διαπνέεται από μια πινελιά διεθνούς φινέτσας – αυτές είναι οι αξίες του brand όπως τις αντιλαμβάνεται η Benati, η οποία κατάφερε με υπέροχο τρόπο να αποτυπώσει όλη τη δύναμη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και της εκφραστικότητας της Georgina Rodríguez".