Follow us

Το iconic σύνολο της Alicia Silverstone στο "Clueless" αναβιώνει στο Super Bowl

Η διαφήμιση του Super Bowl με πρωταγωνίστρια την Alicia Silverstone ήταν μία ωδή στην εμβληματική ταινία των '90s.

MissBloom TEAM
Alicia Silverstone as Cher Horowitz in Clueless

Το Super Bowl μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά events της χρονιάς στην Αμερική, όμως ένα μεγάλο μέρος της αξίας του δε βασίζεται σε όσα διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η μπλούζα της Cara Delevingne το αποτύπωσε αυτό με τον καλύτερο τρόπο, έχοντας πάνω της γραμμένο το μήνυμα "η συναυλία της Rihanna διακόπηκε από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, περίεργο αλλά τέλος πάντων”, αναφερόμενη στην καθιερωμένη performance που λαμβάνει μέρος τη μέρα του αγώνα, φέτος με πρωταγωνίστρια τη RiRi- η οποία μάλιστα αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στη σκηνή. Εκτός όμως της συναυλίας, οι εκατομμύρια θεατές του Super Bowl αδημονούν και για τις διαφημίσεις που θα το συνοδεύσουν οι οποίες φημίζονται για τη δημιουργικότητά τους και κάθε χρόνο γίνονται και πιο ευφάνταστες.

Η φετινή διαφήμιση που ξεχώρισε περισσότερο -ιδιαίτερα στις απανταχού fashion lovers- ήταν αυτή με πρωταγωνίστρια την Alicia Silverstone ή αλλιώς την Cher της αγαπημένης ταινίας των 90s ,"Clueless”. Η συγκεκριμένη ταινία αποτελεί ορόσημο για τη μόδα, με τα outfits της να αποτελούν έμπνευση μέχρι και σήμερα.

Κάθε ένα από τα 48 looks που εμφανίζονται στην ταινία- σούπερ μίνι φορέματα, total pink σύνολα, εκκεντρικά καπέλα, ψηλές κάλτσες κ.ο.κ- ενσαρκώνουν απόλυτα τον θρασύ, δυναμικό και girly χαρακτήρα της πρωταγωνίστριας. Το πιο εμβληματικό -με διαφορά- από αυτά, αναδημιούργησε ο σχεδιαστής Chistian Siriano για τις ανάγκες της διαφήμισης της shopping πλατφόρμας Rakuten. Μιλάμε, φυσικά, για το κίτρινο καρό σετ της Cher, στο οποίο ο Αμερικάνος σχεδιαστής έδωσε μία πιο σύγχρονη χροιά, δίνοντας cropped γραμμή στο τζάκετ, αλλάζοντας το καρό print και ολοκληρώνοντας το look με platform γόβες με μπαρέτα, διατηρώντας τον preppy και bold χαρακτήρα του στο 100%.

Ο Siriano μιλώντας για την "Not So Clueless” καμπάνια, στην οποία έκανε και guest εμφάνιση, ανέφερε: "Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Clueless και η Alicia είναι μια από τις αγαπημένες μου φίλες, οπότε το να φανταστώ την εκδοχή του 2023 της πιο εμβληματικής εμφάνισής της στην ταινία για τη διαφήμιση της Rakuten ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα".

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που ο σχεδιαστής αποδεικνύει πόσο μεγάλος φαν της Cher είναι. Ο ίδιος και η Silverstone, που γνωρίστηκαν πριν από επτά χρόνια όταν ο σχεδιαστής την κάλεσε σε επίδειξη μόδας του, έκαναν αναπαράσταση της περιβόητης σκηνής όπου η Cher και ο Christian [ σ.σ. το crush της ηρωίδας] παρακολουθούν το "Spartacus", την οποία η ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram της.

Μάλιστα, η αγάπη του σχεδιαστή για το "Clueless” αναδείχθηκε και στην εντυπωσιακή συλλογή του για τη σεζόν AW '23 που παρουσίασε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, στην οποία περιέλαβε ακόμη τρία σύνολα, εμπνευσμένα από την ταινία.

Το iconic σύνολο της Alicia Silverstone στο "Clueless" αναβιώνει στο Super Bowl
Christian Siriano AW'23

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ