Follow us

Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε το πιο μοντέρνο blazer

Το blazer της παρουσιάστριας που θα κάνει update στην γκαρνταρόμπα σου.

Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε το πιο μοντέρνο blazer NDP

Η Μαρία Μπεκατώρου τις τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν έχει αναγεννηθεί στιλιστικά αποδεικνύοντας πως έχει μία πολύ κομψή γκαρνταρόμπα και ένα ακόμα πιο ενδιαφέρον στιλ. Μπορείς να την εμπιστευτείς αντλώντας στιλιστική έμπνευση από τις εμφανίσεις της στη μικρή οθόνη αλλά και τα looks που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εμείς, ωστόσο, ξεχωρίσαμε το πρόσφατο outfit της, στο οποίο φοράει το πιο κομψό και μοντέρνο blazer, που χρειάζεσαι και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου. Με την αλλαγή άλλωστε του καιρού και την άνοιξη να πλησιάζει, χρειάζεσαι ευέλικτα κομμάτια και πανωφόρια που θα κάνουν update στις εμφανίσεις σου και το blazer της Μαρίας Μπεκατώρου είναι το κατάλληλο.

Η παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού ''The Chase'' τράβηξε ξανά την προσοχή μας με το παρακάτω look. Όπως θα δεις και στη φωτογραφία, η Μαρία Μπεκατώρου επέλεξε να φορέσει το αγαπημένο blue denim παντελόνι σε στενή γραμμή, το οποίο συνδύασε με ένα απλό τοπ με δαντέλα και ένα blazer. Το συγκεκριμένο πανωφόρι έχει cropped γραμμή και αποτελεί την πιο ανοιξιάτικη αλλά και μοντέρνα εκδοχή του αγαπημένου blazer. Μην ξεχνάς, πως τα σακάκια πλέον αντικαθιστούν τα παλτό και τα τζάκετ και έχουν τέτοια δυναμική σε μία εμφάνιση που μπορούν να αναβαθμίσουν το ύφος της. Προσθέτοντας το κατάλληλο blazer, μπορείς να κάνεις πιο κομψό και σύγχρονο ακόμα και το πιο απλό look σου.

Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε το πιο μοντέρνο blazer

Τα cropped blazers ειδικά φέτος έχουν κατακτήσει τα fashion brands και το street style με τις fashionistas να το εμπιστεύονται για άψογες εμφανίσεις. Για αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο προσιτές και stylish επιλογές από την νέα συλλογή της Zara, για να βρεις το ιδανικό cropped blazer για εσένα.

Shop the trend

Cropped blazer, Zara

Cropped blazer, Zara

Cropped blazer, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ